Β' Εθνική και μπάτζετ: Αυτά είναι τα νέα δεδομένα στον ΟΦΗ

Mπασκετ

Το Capitano.gr καταγράφει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον μπασκετικό ΟΦΗ και αποκαλύπτει τι αποφασίστηκε έπειτα από διοικητική συνάντηση της Τρίτης (16/06)

Όπως συνέβη σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, έτσι και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και ο όμιλος του ΟΦΗ διακόπηκε πρόωρα ελέω κορωνοϊου. H τελική 7η θέση και οι καλές εντυπώσεις στο φινάλε έπειτα από 21 αγώνες σκόρπισε ικανοποίηση έπειτα από μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα.

Τα όσα έγιναν πέρυσι όμως ανήκουν στο παρελθόν και η νέα πραγματικότητα είναι περισσότερη απαιτητική σε όλους τους συλλόγους.

Η οικονομική συγκυρία δεν είναι η ιδανική, ομάδες αποχωρούν (Ρέθυμνο - Ήφαιστος) και η αβεβαιότητα ''αγκαλιάζει'' τα περισσότερα σωματεία. Όλο αυτό το πλαίσιο δεν μπορούσε να μην επηρεάσει τις εξελίξεις στον ΟΦΗ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η παραίτηση Αλεξάκη ήταν κάτι που αναμενόταν, ο Τάκης Χωραϊτης έχει εκφράσει τις προθέσεις του να αποχωρήσει - χωρίς τίποτα να είναι δεδομένο - και πλέον η ανάγκη για διοικητικές προσθήκες μοιάζει επιβεβλημένη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σήμερα έγινε μια ιδιαίτερα καθοριστική συνάντηση για το μέλλον του μπασκετικού τμήματος, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Σε αυτήν, συζητήθηκαν ο τρόπος που θα πορευτεί η ομάδα στην Β΄Εθνική, πρωτίστως επισημάνθηκε η αναζήτηση ''συμπαικτών'' ενόψει νέας χρονιάς. Αυτό θα κρίνει πολλά στο χτίσιμο της ομάδας.

Δεδομένα, το μπάτζετ θα πέσει κατά πολύ σε σχέση με την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ενώ αναμένονται συζητήσεις με παίκτες το προσεχές διάστημα, όπως όλα δείχνουν προπονητής και του χρόνου θα είναι ο Βασίλης Ράλλης.

Έτσι, χωρίς βιασύνη μιας και η περίοδος δεν μοιάζει η κατάλληλη, τα στελέχη του ΟΦΗ θα τρέξουν τις εξελίξεις με επαφές, θα βολιδοσκοπήσουν προθέσεις και καταστάσεις ενώ στην συνέχεια θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για την Β' Εθνική. Όλα τα παραπάνω στα οικονομικά πρότυπα της εποχής, όπως προέκυψε από την αποψινή συνάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προεδρικό «αντίο» στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.