Βαγγέλης Μαρινάκης στους δημοσιογράφους: «Όλα τα σκα@@ μαζεμένα»:

12:48 | 27/03/2023

​Λίγο πριν την είσοδο του στα γραφεία της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε "όλα τα σκα@@ μαζεμένα" μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στον χώρο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφίχθη μετά τις 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί και λίγο πριν την είσοδο του στα γραφεία της Ομοσπονδίας είπε "όλα τα σκα@@ μαζεμένα" μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στον χώρο.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού συνοδευόταν από τον Δ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, και κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα ζητήσει ξανά την παραίτηση του Στιβ Μπένετ.

Θυμίζουμε ότι λίγο πριν τις 12, έφτασαν στα γραφεία της ΕΠΟ οι πρόεδροι των ομάδων για τη συνάντηση με τον Μπένετ.Πρώτος έφτασε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης και ακολούθησαν ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στη συνέχεια προσήλθε ο πρόεδρος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ενώ παρών είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Από νωρίς βρίσκονταν στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο επικεφαλής της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ με τον Σταύρο Μάνταλο. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης θα συμμετέχει στη σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.