Βαρέλα:«Ο γιος μου είχε πυρετό και δεν είχα χρήματα για τα φάρμακα»

21:35 | 09/04/2020

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, μίλησε στο κανάλι του Δικεφάλου για τη δύσκολη εφηβική του ηλικία, τη φιλανθρωπική δράση και την απόφασή του να μείνει για πάντα στη Θεσσαλονίκη.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, έδωσε την Πέμπτη (9/4) μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη στο κανάλι του Δικεφάλου.

Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρη μίλησε για ποδόσφαιρο αλλά για τη ζωή του και πόσο άλλαξε αυτή από το γεγονός ότι έγινε πατέρας σε ηλικία 16 ετών, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην πατρίδα του το Κάπο Βέρντε και την αγωνία του για το τι θα συμβεί εκεί σε περίπτωση έξαρσης του κορονοϊού και την προσπάθεια του μαζί με άλλους συμπαίκτες του στην Εθνική να βοηθήσουν. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σημερινή κατάσταση με την καραντίνα: "Είναι περίεργη κατάσταση αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε και να παραμείνουμε δυνατοί και να χρειαστεί να συνεχίσουμε έτσι να το αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά".

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του: "Πέρασα μια δύσκολη κατάσταση με το μεγάλο μου γιο. Ήταν πιο δύσκολο από αυτό που συμβαίνει σήμερα. Ήμουν νέος, όλοι ξέρουν ότι έγινα πατέρας πολύ μικρός.

Το παιδί μου τότε αρρώστησε και εγώ με τη γυναίκα μου δεν είχαμε τότε χρήματα για φάρμακα. Εκείνη νομίζω ότι ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου. Το παιδί μου είχε 39-40 πυρετό και εμείς δεν είχαμε χρήματα για τα φάρμακα του. Ήταν σίγουρα η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου".

Για τα εφηβικά του χρόνια πριν το ποδόσφαιρο: "Η ζωή μου πριν το ποδόσφαιρο ήταν όπως των άλλων παιδιών. Όλα άλλαξαν όταν έγινα πατέρας. Ήμουν 16 χρόνων. Δεν είναι εύκολο να είσαι πατέρας.

Έπρεπε να τελειώσω το σχολείο. Μίλησα με την οικογένεια μου καθώς το παιδί έπρεπε να έχει φαγητό, ρούχα, να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Αποφάσισα να σταματήσω το σχολείο και να δουλέψω καθώς το πιο σημαντικό στη ζωή είναι η οικογένεια σου και η υγείας της. Πήρα αυτή την δύσκολο απόφαση και ήταν δύσκολο και για τους δικούς να το καταλάβουν. Μου είπαν όμως ότι θα με στηρίξουν σε ότι αποφασίσω να κάνω και σε ότι χρειάζομαι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.