Βαριά ήττα για τον ΟΦΗ στο φινάλε του στην Ολλανδία

ΟΦΗ

Η κάκιστη εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος έφερε τη βαριά ήττα με 4-1 από την Γκο Αχέντ Ιγκλις στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία.

Ο Νιόπλιας ξεκίνησε με αλλαγές το φιλικό, σε σχέση με αυτό κόντρα στη Φίτεσε, με τον Μεγιάδο να μένει εκτός, τον Στάικο να παίρνει θέση δίπλα στον Ντιουσέ, τον Τοράλ βασικό, αλλά και τον φαν Ντάινεν βασικό λόγω του τραυματισμού του Ντουρμισάι.

Αν και η Κρητική ομάδα ξεκίνησε με ευκαιρία στο 55ο δευτερόλεπτο, σε επικίνδυνο σουτ του Ντιουσέ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Καμία δημιουργία από τον ΟΦΗ και προβληματική εικόνα στην άμυνα. Μέσα σε ένα τρίλεπτο, 12' και 15', η Γκο Αχέντ προηγήθηκε 2-0, στο πρώτο γκολ φέρει τεράστια ευθύνη ο Ουές, ενώ στο δεύτερο η άμυνα του Ομίλου κοιμήθηκε και ο σκόρερ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Στο 32' και αφού προηγήθηκε ένας μονόλογος της ολλανδικής ομάδας, ήρθε και το 3-0, πάλι με την άμυνα του ΟΦΗ να κάνει λάθος.

Στο δεύτερο μέρος πέρασαν οι Πασαλίδης, Καμάου, Μεγιάδο, Νέιρα, αλλά προκοπή ο ΟΦΗ δεν είδε. Αντίθετα, δέχθηκε και τέταρτο γκολ, στο 50ο λεπτό, πάλι μετά από κακή λειτουργία της άμυνας και κοντινή κεφαλιά που άφησε έκθετο τον Επασί.

Μετά το 60' ο ΟΦΗ έγινε αισθητός στην αντίπαλη εστία όντας πιο επιθετικός, κυρίως λόγω Νέιρα. Αυτός ήταν που στο 71' μείωσε το σκορ σε 4-1 μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Τοράλ.

Το σκορ δεν άλλαξε, ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 4-1 πληρώνοντας την εικόνα του για 60 λεπτά. Ενθαρρυντικό το υπόλοιπο διάστημα που είδαμε έναν πιο... κανονικό ΟΦΗ.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Διαμαντής, Γιαννούλης, Ουές, Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, φαν Ντάινεν

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Πασαλίδης, Καμάου, Μεγιάδο, Νέιρα, Πόμπι, Αποστολάκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.