Βαρούχας: «Δεν είναι πέναλτι του Βούρου» - Ο... μπερδεμένος Κάκος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

SMS
00:29 | 17/01/2022

Παναγιώτης Βαρούχας και Τάσος Κάκος διαφώνησαν ως προς το πέναλτι που έδωσε ο Φωτιάς για χέρι του Βούρου στο ματς του ΟΦΗ στην Τούμπα.

Ο Τάσος Κάκος, μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, ερμήνευσε όπως ήθελε τον κανονισμό για το χέρι και θέλοντας, προφανώς, να μην... αδικήσει τον ΠΑΟΚ, περισσότερο μας μπέρδεψε παρά μας έκανε σοφότερους. Στην τελική ανάλυση, πάντως, ο παλαίμαχος διαιτητής κατέληξε πως είναι πέναλτι το χέρι του Βούρου. Πώς; Ιδού τι είπε: «Είναι λίγο περίεργο αυτό που έγινε. Βάζεις γκολ, στο ακυρώνουν και δίνουν πέναλτι εναντίον σου. Το VAR απέδωσε δικαιοσύνη. Ο διαιτητής δεν είδε το χέρι του αμυντικού. Ο VAR ενημέρωσε τον διαιτητή και είδε αυτό που δεν είδε στη φυσική ροή του αγώνα. Μπορεί η μπάλα να βρήκε το πόδι του Βούρου, αλλά βρήκε και το χέρι. Το χέρι είναι πάνω από το ύψος του ώμου, άρα υπάρχει παράβαση. Από τη στιγμή που είναι πάνω από το ύψος του ώμου είναι σε αφύσικη θέση. Ο Φωτιάς πολλές φορές το έχει κάνει αυτό το λάθος, δεν μπορεί να ξεχωρίσει πότε το χέρι είναι σε αφύσικη θέση. Δεν υπάρχει εκπαίδευση και έτσι γίνεται παρερμηνεία του κανονισμού».

Νωρίτερα, στην κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα στην Αθλητική Κυριακή, ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως δεν υπάρχει πέναλτι. Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Νιόπλιας έχει δίκιο που διαμαρτύρεται και ο Βούρος προσπαθεί να μαζέψει το χέρι. Το σώμα είναι σε κίνηση και κάνει κίνηση να το κατεβάσει το χέρι. Άρα προσπαθεί να το αποφύγει. Άρα δεν είναι πέναλτι!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.