Βαρύ πένθος για Ντελ Πότρο

12:25 | 12/01/2021

Έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 63 ετών

Μετά τις απανωτές εγχειρήσεις τόσο στο γόνατο, όσο και στους καρπούς ο 32χρονος Αργεντινός δέχτηκε ένα ακόμα μεγαλύτερο «χτύπημα»: «έχασε» χθες τον πατέρα του σε ηλικία 63 ετών.

Ο Ντανιέλ Οράσιο αντιμετώπιζε πρόβλημα στην καρδιά και είχε χειρουργηθεί σε κλινική του Μπουένος Άιρες τον περασμένο Δεκέμβριο.

Απέφευγε γενικά τις δημόσιες εμφανίσεις και το «παράπονο» του Ντέλπο ήταν ότι οι γονείς του δεν είχαν καταφέρει να ταξιδέψουν μαζί του σε κάποιο τουρνουά. Είναι χαρακτηριστικά τα αποσπάσματα από παλαιότερη συνέντευξή του:

«Ακόμα περιμένω να καταφέρω να πείσω τους γονείς μου να έρθουν σε κάποιο τουρνουά να με δουν», είπε ο Πύργος του Ταντίλ. «Ποτέ δεν με είδαν σε κάποιο τουρνουά, μόνο στο Davis Cup εδώ (στην Αργεντινή). Είναι κάτι που δεν με αφήνει να ηρεμήσω και να τα παρατήσω. Νιώθω πως πρέπει να παίξω ξανά, να πάρω τον πατέρα μου και τη μητέρα μου και να τους συστήσω στον Ρότζερ (Φέντερερ). Είναι κάτι που πάντα μου δίνει δύναμη να συνεχίσω».

Μίλησε, όμως, στην ίδια συνέντευξη για το πόσο τον στήριζαν οι γονείς του: «Από την αρχή ο πατέρας μου και η μητέρα μου έκαναν τα αδύνατα δυνατά, ώστε να μπορώ να ταξιδεύω. Ο πατέρας μου είναι κτηνίατρος και η μητέρα μου φιλόλογος. Μου μεταβίβασαν αυτή τη νοοτροπία που είχαν για τη δουλειά. Υπήρχαν φορές που είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί μου, αλλά δεν ήθελαν να αφήσουν τις δουλειές τους».

πηγή: sdna.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.