Βαρύ το κλίμα για Νταμπράουσκας

ΟΦΗ

Η κατάσταση στον ΟΦΗ μοιάζει μη αναστρέψιμη και όλα είναι πλέον πιθανά.

Η βαριά ήττα του ΟΦΗ στη Λεωφόρο και η εμφάνιση έρχεται σαν ένα ακόμα... καρφί στο κορμί της ομάδας. Έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων με τον αγωνιστικό κατήφορο της Κρητικής ομάδας να μοιάζει να μην έχει τελειωμό.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας προφανώς κι έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες γι' αυτό αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να γυρίσει το τσιπάκι. Εξ ου το βαρύ κλίμα που υπάρχει πλέον στον ΟΦΗ για τον Λιθουανό προπονητή, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του, την προσεχή Τετάρτη, ένα σημαντικό παιχνίδι, αυτό με την Κηφισιά για το κύπελλο, έχει όμως και μία γενικότερη κατάσταση απογοήτευσης και γκρίνιας που καλείται να διαχειριστεί. Μία κατάσταση που τον έχει φέρει στην 8η θέση της βαθμολογίας. Μπορεί ο στόχος των πλέι οφ να μην έχει χαθεί, αλλά η αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και το γεγονός ότι ο Νταμπράουσκας δεν έχει βρει τον τρόπο να ανατρέψει τα πράγματα, προκαλεί εύλογο προβληματισμό.

Πλέον, ο Λιθουανός προπονητής δεν είναι στο... απυρόβλητο. Το κλίμα, όπως προαναφέραμε, είναι βαρύ και σίγουρα οι επόμενες ώρες που θα ακολουθήσουν θα είναι κρίσιμες. Οι επικεφαλής καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας και πώς μπορεί να διαφοροποιηθεί η κατάσταση και να αρχίσει ο ΟΦΗ να παίρνει ξανά τα πάνω του.

Επί της ουσίας για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Βάλντας Νταμπράουσκας το κλίμα στον ΟΦΗ για εκείνον δεν είναι το καλύτερο κι αυτό έχει τη σημασία του. Εύλογο είναι ένας προπονητής να κουβαλά τις περισσότερες ευθύνες στις πλάτες του κι επίσης εύλογο είναι η διοίκηση να δει ξανά αν αυτές τις ευθύνες μπορεί πλέον να τις κουβαλά.

Η αποστολή επέστρεψε από την Αθήνα και πλέον αρχίζει η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά και συνάμα αρχίζει ξανά η διαχείριση αυτής της μεγάλης κρίσης που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.