Βασιλείου: «Δε θέλω να είμαι αχάριστη»

21:41 | 30/09/2019

Ικανοποιημένη από την πορεία της μέσα στη σεζόν η ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια.

Μπορεί η Ειρήνη Βασιλείου να μην μπόρεσε να περάσει στα ημιτελικά των 400μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα, ωστόσο εμφανίστηκε ευχαριστημένη μετά την κούρσα της στα προκριματικά.

Σε δηλώσεις της στο sportsfeed.gr επεσήμανε: «Είμαι ευχαριστημένη από την επίδοση. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι καλύτερο σύμφωνα με το πως πήγαιναν οι προπονήσεις. Αλλά με το που ήρθα εδώ ένιωσα διαφορετικό το σώμα μου να είμαι ειλικρινής. Επειδή έκανα προπονήσεις και στο έξω στάδιο, αυτό που έβλεπα είναι ότι ίδρωνα πάρα πολύ. Ένιωθα ότι το σώμα μου ήταν αφυδατωμένο. Πιστεύω ότι λίγο με επηρέασε αυτό, αλλά δε θέλω να είμαι αχάριστη. Κλείνει η σεζόν ευχάριστα. Μία τεράστια σεζόν με προβλήματα, αλλά εν τέλει επιτυχημένη».

Για το επίπεδο των αγώνων και τι σημασία έχει για εκείνη η παρουσία στην Ντόχα, είπε: «Τεράστια εμπειρία για μένα το παγκόσμιο. Μάθημα. Την προηγούμενη φορά έτρεχα δίπλα στη Φίλιξ, φέτος με τη Μίλερ Ουίμπο. Το επίπεδο φέτος ήταν πάρα πολύ υψηλό. Αλλά όταν ανεβαίνει το επίπεδο θέλεις κι εσύ να βελτιώνεσαι, σου δίνει παραπάνω κίνητρο οπότε με βοηθάει».

Πλέον ακολουθεί ξεκούραση για την Βασιλείου, που υπογράμμισε: «Τώρα μόνο ξεκούραση για να ανακτήσω δυνάμεις. Η επόμενη χρονιά είναι δύσκολη και θέλω να κυνηγήσω τη δεύτερη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ως προς τον κλειστό, δεν ξέρω ακόμα αν θα κατέβω, πρέπει να το μιλήσω με τον προπονητή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός ημιτελικών η Βασιλείου

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.