«Βασίλισσα» και στο Μόναχο!

00:07 | 26/04/2018

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπάγερν Μονάχου και έκανε σπουδαίο βήμα για τον τελικό του Champions League

Ένα βήμα πιο κοντά στο Κίεβο και στην τρίτη διαδοχική κούπα η Βασίλισσα! Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε την τρίτη σερί νίκη στο Μόναχο, την έκτη διαδοχική επί της Μπάγερν κι όλα αυτά για πρώτη φορά στην ιστορία των Βαυαρών στην Ευρώπη! Η γκολάρα του Μαρσέλο και οι εμπνεύσεις του Ζιντάν έφεραν την ανατροπή για τους Μαδριλένους και την 150η νίκη στο Champions League. 

Στον αντίποδα, η Μπάγερν «φωνάζει» για δυο σπρωξίματα του Καρβαχάλ στον Λεβαντόφσκι, ενώ είδε την τύχη να της γυρίζει την πλάτη με τους τραυματισμούς των Ρόμπεν (5'), Μπόατενγκ (32'). να βήμα πιο κοντά στο Κίεβο και στην τρίτη διαδοχική κούπα η Βασίλισσα! Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε την τρίτη σερί νίκη στο Μόναχο, την έκτη διαδοχική επί της Μπάγερν κι όλα αυτά για πρώτη φορά στην ιστορία των Βαυαρών στην Ευρώπη! Η γκολάρα του Μαρσέλο και οι εμπνεύσεις του Ζιντάν έφεραν την ανατροπή για τους Μαδριλένους και την 150η νίκη στο Champions League. Στον αντίποδα, η Μπάγερν «φωνάζει» για δυο σπρωξίματα του Καρβαχάλ στον Λεβαντόφσκι, ενώ είδε την τύχη να της γυρίζει την πλάτη με τους τραυματισμούς των Ρόμπεν (5'), Μπόατενγκ (32'). 

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Χούμελς, Ριμπερί, Μαρτίνεθ (75΄ Τολισό), Λεβαντόφσκι, Ρόμπεν (8΄ Τιάγκο Αλκάνταρα), Χάμες, Ραφίνια, Μπόατενγκ (34΄ Ζούλε), Μίλερ, Κίμιχ
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ (67΄ Μπενζεμά), Ράμος, Βαράν, Ρονάλντο, Κρόος, Μόντριτς, Μαρσέλο, Κασεμίρο (83΄ Κόβατσιτς), Λούκας Βάθκεθ, Ίσκο (46΄ Ασένσιο)


πληροφορίες: gazzetta

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.