«Βασίλισσα» του Wimbledon η Κέρμπερ!

20:22 | 14/07/2018

Τρομερή εμφάνιση από την Αντζελίκ Κέρμπερ που κατέκτησε για πρώτη φορά το Wimbledon απέναντι στην… εκτός κλίματος Σερένα Γουίλιαμς, η οποία έπαιξε για πρώτη φορά έναν τελικό ως μαμά!

Το πρώτο Wimbledon και τρίτο grand slam της καριέρας της (Αυστραλιανό και US Open το 2016) πανηγυρίζει η Αντζελίκ Κέρμπερ. 


Η Γερμανίδα έπιασε εντυπωσιακή απόδοση απέναντι στην Σερένα Γουίλιαμς, της οποίας επικράτησε… σχετικά εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-3) στον τελικό του λονδρέζικου major. 

Η νέα «βασίλισσα» της αγγλικής πρωτεύουσας μπήκε από νωρίς αποφασισμένη να κόψει τον... αέρα της θρυλικής Αμερικανίδας και μάλιστα κατέκτησε το πρώτο σετ με διπλό μπρέικ. 


Η Γουίλιαμς, που έπαιξε τον πρώτο της τελικό από όταν έγινε μητέρα, δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα της αναμέτρησης, δεν είχε τις απαντήσεις που έπρεπε, έκανε αρκετά λάθη και... φυσιολογικά η πολύπειρη Κέρμπερ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. 

Μάλιστα, έγινε η πρώτη Γερμανίδα που φτάνει στο... υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Wimbledon μετά την σπουδαία Στέφι Γκραφ από το 1996. 

Υπενθυμίζουμε πως το μεσημέρι της Κυριακής θα διεξαχθεί ο τελικός στους άνδρες ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Κέβιν Άντερσον. 

Πηγή:
www.sport-fm.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.