Βάζει… δύσκολα στον Χιμένεθ ο Γιακουμάκης

SMS
22:21 | 21/03/2018

Συνεπής στο ραντεβού του με το… γκολ ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Ηρακλειώτης επιθετικός της ΑΕΚ σκόραρε για δεύτερη φορά στη σειρά στα φιλικά που δίνει η ομάδα του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μετά τα δύο γκολ στον φιλικό αγώνα με τη Λαμία, ο Γιακουμάκης σκόραρε και σε αυτόν κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου η ΑΕΚ επικράτησε 4-0. Ο κρητικός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε βασικός στον αγώνα και στο 62’ πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του όταν έκλεψε τη μπάλα από Κυριακίδη και πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. 

Με τις καλές του αυτές εμφανίσεις και τα γκολ που έχει το τελευταίο διάστημα ο Γιακουμάκης, δείχνει πως αποτελεί μια εξαιρετικά υπολογίσιμη μονάδα και δημιουργεί τον… ευχάριστο προβληματισμό στον προπονητή του για να τον υπολογίζει περισσότερο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλλου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.