«Βέλη» Γιαννακόπουλου σε Αλαφούζο

14:07 | 09/06/2020

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε, στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, για την πρόταση που είχε κάνει στον Γιάννη Αλαφούζο για «50-50» συμμετοχή και των δύο σε ΠΑΕ και ΚΑΕ με φόντο το Βοτανικό.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Με δεδομένο πως το PAO ALIVE δεν πήγαινε καλά, συνάντησα τον κύριο Αλαφούζο. Μου είπε πως θα ρίξει το μπάτζετ στα τάρταρα για να μειώσει το χρέος που εκείνος δημιούργησε. Του πρότεινα να αναλάβουμε μαζί 50-50 ΠΑΕ και ΚΑΕ, με στόχο τον ενιαίο Παναθηναϊκό και φόντο το πρότζεκτ του Βοτανικού. Μου είπε πως δεν πιστεύει ότι θα γίνει το γήπεδο. Και πως δεν είναι διατεθειμένος αν χρειαστεί να βάλει λεφτά. Του απάντησα πως θα τα έβαζα εγώ, του είπα πως υπάρχει και η δέσμευση των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Μου ζήτησε να του στείλω το business plan. Το έκανα. Μόλις έφυγα είδα όσα συζητήσαμε σε ιστοσελίδα που δουλεύει υπάλληλός του στο ΣΚΑΪ. Τότε κατάλαβα πολλά και δεν επικοινώνησα ξανά. Δεν θέλει να απεμπλακεί, δεν θέλει να πουλήσει τώρα, ούτε να επενδύσει. Θέλει να μηδενίσει το χρέος και μετά να πουλήσει ακριβά. Δικαίωμά του αλλά θα τον κρίνει η ιστορία. Εγώ έχω κάνει ήδη τέσσερις προσπάθειες να αναγεννηθεί το ποδόσφαιρο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.