Βέλιτς: «Ο Νέιρα πρόσθεσε ποιότητα στον ΟΦΗ, χαίρομαι όταν επιστρέφω στο Γεντί Κουλέ»

21:59 | 14/11/2022

Ο Γιάσμικο Βέλιτς στάθηκε στην είσοδο του Χουάν Νέιρα που άλλαξε το ματς.

Στις δηλώσεις του, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Λεβαδειακού είπε χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, έδωσαν ακόμα μία μεγάλη μάχη. Παίξαμε με ένα δύσκολο και δυνατό αντίπαλο που ήταν αρκετά πιεστικός. Είχε ανάγκη για τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, πετύχαμε γρήγορο γκολ και στο β' μέρος είχαμε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 που αν το κάναμε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ο ΟΦΗ είχε φλύαρη πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα. Το κρίσιμο σημείο ήταν το δεκάλεπτο που δεν αντέξαμε στην πίεση του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ πήρε πολλά από τις αλλαγές του, ο Νέιρα πρόσθεσε ποιότητα, απελευθέρωσε το παιχνίδι του αντιπάλου.

Η βαθμολογία συνήθως λέει την αλήθεια. Βρισκόμαστε στη μέση του πρωταθλήματος και το ζητούμενο είναι η βελτίωση, να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για ένα καλύτερο δεύτερο γύρο. Οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία, δεν υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις στη μάχη της σωτηρίας.

Είναι εντυπωσιακό πως ο κόσμος του ΟΦΗ θυμάται εμάς τους παλιούς παίκτες του ΟΦΗ, εμάς που δώσαμε κάποια από τα καλύτερά μας χρόνια στον ΟΦΗ. Πάντα δέχομαι την εκτίμηση του κόσμου, χαίρομαι όταν επιστρέφω στο "Γεντί Κουλέ". Είναι ωραίο να μας υποδέχεται έτσι ο κόσμος. Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει σελίδα, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από το πρόσφατο παρελθόν. Μακάρι να καταφέρει κάτι ξανά από την παλιά του αίγλη».

Τι δήλωσε νωρίτερα στην Cosmote:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.