Βελτιωμένη η Εθνική, λύγισε από την Ιταλία

23:39 | 12/10/2019

Η Ελλάδα τα πήγε πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα ματς, αλλά ηττήθηκε 2-0 από την Ιταλία στη Ρώμη, για τα προκριματικά του Euro.

Ο Φαν Σιπ επέλεξε ενδεκάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Στο τέρμα ο Πασχαλάκης, ο Σιόβας με το Χατζηδιάκο τα δύο στόπερ, Μπακάκης και Σταφυλίδης τα μπακ, ο Κουρμπέλης το αμυντικό χαφ και οι Ζέκα-Μπουχαλάκης οι εσωτερικοί μέσοι και Λημνιός, Μπακασέτας, Κουλούρης η επιθετική τριπλέτα.

Η Εθνική στεκόταν εξαιρετικά στο αμυντικό κομμάτι και μάλιστα είχε τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες. Στο 12' με το κοντινό σουτ του Λημνιού που έδιωξε ο Ντοναρούμα και στο 60' με την κοντινή προβολή του Κουλούρη που έφυγε άουτ.

Οι Ιταλοί, όμως, βρήκαν το γκολ δύο λεπτά αργότερα. Το χέρι του Μπουχαλάκη έστειλε τους γηπεδούχους στην άσπρη βούλα και ο Ζορζίνιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ.

Στο 78' ήρθε το 2-0 από τον Μπερναρντέσκι, με την Εθνική να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι, αλλά με καλύτερη ψυχολογία μετά την καλή της εμφάνιση που δεν θύμισε τα τελευταία, απογοητευτικά, παιχνίδια των προκριματικών.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.