Βέρα: «Όταν πήγαμε στον ΟΦΗ ήταν σε ελεύθερη πτώση»

16:10 | 03/12/2020

Ο Χάιμε Βέρα μιλώντας στην ιστοσελίδα lacuarta.com αναφέρθηκε στην θητεία του στον ΟΦΗ, ενώ επανέλαβε ότι δέχθηκε προτάσεις από ελληνικές ομάδες.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, σε συνέντευξή του, είχε πει ότι δέχθηκε προτάσεις από Ελλάδα το καλοκαίρι.

«Όταν πήγαμε στον ΟΦΗ ήταν σε ελεύθερη πτώση και καταφέραμε να τον σώσουμε. Η ομάδα κέρδισε μέσα από την δική μας παρουσία. Με τον ΟΦΗ κάναμε όλη την γραφειοκρατία που χρειαζόταν για να πάρουμε την άδεια. Απαιτούσαν να έχουμε έναν χρόνο παραπάνω ως προϋπηρεσία στην πρώτη κατηγορία, ήδη την είχα συμπληρώσει και θέλουμε να δούμε τι θα πουν τώρα. Προς το παρόν, αν δεν πάρουμε απάντηση, θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα στην Χιλή για να δούμε τι θα γίνει.

«Στην Ελλάδα με εκτιμούν ακόμα περισσότερο ως παίκτης αν και στην Χιλή με αγαπούν επίσης. Το να είσαι μακριά από την χώρα σου με μια παράξενη γλώσσα και να πετυχαίνεις είναι διπλάσια η αξία και αν πρέπει να φύγω για να αναγεννηθώ, θα το κάνω, δεν φοβάμαι γιατί ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου. Υπήρχαν δύο με τρεις ομάδες που ρώτησαν για εμένα και με κρατάει πίσω μόνο η UEFA που δεν μου δίνει την άδεια να εργαστώ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.