Βetsson: Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει το Βέλγιο το Euro 2024;

17:49 | 07/06/2024

Ο Όμιλος Ε του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχει φαβορί το Βέλγιο και προσφέρει απίθανες ευκαιρίες για στοίχημα στην Betsson.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ελπίζει να οδηγήσει το Βέλγιο σε μια ιστορική νίκη. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει το Βέλγιο το Euro 2024; Με δεδομένο πως βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με την Σλοβακία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία, έχει θεωρητικά πολύ καλές πιθανότητες να περάσει στα νοκ-άουτ. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα στο ποδόσφαιρο και το live παιχνίδι προσφέρουν καταπληκτικές επιλογές σε πληθώρα αγορών με απίθανες αποδόσεις.

ΒΕΛΓΙΟ – 15,00** για τη νίκη

Το Βέλγιο μπορεί να μην έχει κερδίσει ποτέ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά αισιοδοξεί να γευτεί τη δόξα αυτό το καλοκαίρι στη Γερμανία. Ενόψει του Euro 2024 αυτό είναι το απόλυτο στοίχημα για τη βελγική αποστολή. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι», που ιδρύθηκαν το 1904, βρίσκονται τακτικά κοντά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης των ανδρών την τελευταία δεκαετία. Κι ενώ η χώρα γνώρισε μια χρυσή γενιά στις δεκαετίες του ’80 και ’90, ήταν η «φουρνιά» της δεκαετίας του 2010 που έγινε η κορυφαία ομάδα στον κόσμο (2015). Στην πραγματικότητα, έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία που έφτασε στην κορυφή παγκοσμίως χωρίς να κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο ή ηπειρωτικό τρόπαιο.

Οι Βίνσεντ Κομπανί, Εντέν Αζάρ, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Ρομέλου Λουκάκου, Γιαν Βερτόνγκεν, Τιμπό Κουρτουά και Τόμπι Αλντερβέιρελντ έγραψαν αργότερα ιστορία όταν τερμάτισαν τρίτοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να δουν την κορυφαία γενιά παικτών τους να κατακτά ένα μεγάλο τρόπαιο. Προχωρήστε στο σήμερα και ο Ντε Μπρόινε εξακολουθεί να ηγείται της επίθεσης. Στο Euro 2024 οι αποδόσεις το έχουν με τιμή 15,00** για την κατάκτηση. Οπότε θα πετύχει το Βέλγιο αυτή τη φορά;

Προπονητής: Ντομένικο Τεντέσκο

Αρχηγός: Κέβιν Ντε Μπρόινε

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει το Βέλγιο το Euro 2024;

Η χρυσή γενιά του Βελγίου έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σημερινή «φουρνιά» δεν μπορεί να νικήσει τις πιθανότητες και να διεκδικήσει το Euro 2024. Ο Ντε Μπρόινε και ο Βερτόνγκεν είναι πλέον και οι δύο στα τριάντα τους και η συντριπτική πλειονότητα των παλιών τους συμπαικτών του 2018 έχουν αποσυρθεί από το άθλημα ή από τις διεθνείς υποχρεώσεις, αλλά οι «Κόκκινοι Διάβολοι» εξακολουθούν να είναι το ίδιο πεινασμένοι όσο ποτέ.

Όλοι οι όμιλοι του Euro 2024 έχουν φαβορί, αλλά σε ελάχιστους η διαφορά ποιότητας μεταξύ της θεωρητικά καλύτερης ομάδας και των υπολοίπων είναι τόσο «χτυπητή» όπως στο 5ο γκρουπ, όπου το Βέλγιο θα κοντραριστεί με την Σλοβακία, την Ουκρανία και τη Ρουμανία. Το Βέλγιο κατατάσσεται σήμερα ως η τρίτη καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ειρωνικά μια θέση ψηλότερα από το φαβορί των στοιχημάτων για το Euro 2024, την Αγγλία. Η Γαλλία είναι η μόνη ευρωπαϊκή ομάδα που βρίσκεται ψηλότερα από το Βέλγιο.

Το Βέλγιο επίσης βρίσκεται σε καλή φόρμα ενόψει του τουρνουά αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα, τον Μάρτιο αναμετρήθηκε στα ίσα με την Αγγλία και προηγούνταν μέχρι την ισοφάριση από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στο τελευταίο λεπτό. Μετά την ήττα με 2-0 από το Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, το Βέλγιο μετράει 11 παιχνίδια αήττητο, συμπεριλαμβανομένων νικών επί της Γερμανίας, της Σουηδίας, της Σερβίας και της Αυστρίας. Αυτή είναι πολύ καλή προετοιμασία για ένα μεγάλο τουρνουά!

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν όλα τα συστατικά που απαρτίζουν μια δύσκολη ομάδα για να νικήσει κάποιος. Ο Τιμπό Κουρτουά ανάμεσα στα δοκάρια είναι ένας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Γιαν Βερτόνγκεν μπορεί να μην διαθέτει πια νιάτα και ρυθμό, αλλά έχει τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στην ιστορία του Βελγίου. Στη μεσαία γραμμή, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει μια μοναδική ικανότητα να δημιουργεί ευκαιρίες από το πουθενά και, μπροστά, ο Ρόμελου Λουκάκου έχει κάνει καριέρα βάζοντας τέτοιες ευκαιρίες στα δίχτυα.

Μπορεί να μην είναι φαβορί, αλλά το Βέλγιο είναι σίγουρα καλή αξία για να φτάσει βαθιά στα νοκ άουτ αυτό το καλοκαίρι και βρίσκεται στο 15,00** για να κερδίσει ολόκληρο το τουρνουά.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΒΕΛΓΙΟΥ

Βέλγιο – Σλοβακία (17/6)

Βέλγιο – Ρουμανία (22/6)

Ουκρανία – Βέλγιο (26/6)

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Ουκρανία στους ημιτελικούς του Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Ουκρανία ελπίζει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Ουκρανία στους προημιτελικούς του Euro 2024;

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – 4,00** για πρόκριση στους προημιτελικούς

Αμέσως μετά την απόκτηση της ανεξαρτησίας της, η Ουκρανία δημιούργησε την εθνική της ομάδα ποδοσφαίρου το 1992 και από τότε έχει ήδη συμμετάσχει σε πέντε τελικούς μεγάλων τουρνουά. Η Ουκρανία έχει πετύχει την καλύτερη επίδοση στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006, όταν έφτασε στους προημιτελικούς της διοργάνωσης στη Γερμανία.

Θα ελπίζουν ότι η Γερμανία θα αποδειχθεί και πάλι γούρικη για αυτούς και να προχωρήσουν από τον όμιλο στο Euro 2024 αυτό το καλοκαίρι με τα προγνωστικά να είναι σχετικά ευνοϊκά. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Ουκρανία προκρίθηκε για πρώτη φορά στους προημιτελικούς του 2020.

Προπονητής: Σεργκέι Ρεμπρόφ

Αρχηγός: Αντρέι Γιαρμολένκο

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Ουκρανία το Euro 2024;

Η Ουκρανία βρίσκεται στον Όμιλο Ε’ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024, μαζί με το Βέλγιο, την Σλοβακία και τη Ρουμανία. Ενώ το Βέλγιο, το οποίο βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, είναι το μεγάλο φαβορί για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου, η δεύτερη θέση είναι αναμφισβήτητα ανοιχτή προς διεκδίκηση μεταξύ των υπόλοιπων τριών ομάδων. Η Ουκρανία κατατάσσεται ως η 22η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή την στιγμή, που είναι υψηλότερα από τη Σλοβακία στην 48η θέση και τη Ρουμανία στην 46 η θέση. Στα χαρτιά, η Ουκρανία είναι φαβορί για να πάρει την πρόκριση, αλλά το ποδόσφαιρο δεν παίζεται στα χαρτιά.

Η Ουκρανία έρχεται στο Euro 2024 σε καλή φόρμα τον τελευταίο χρόνο, με μερικές σπουδαίες εμφανίσεις στην πορεία. Αν και οι πρόσφατες νίκες επί της Ισλανδίας, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της Μάλτας και της Βόρειας Μακεδονίας είναι όλες ωραίες και καλές, τα αποτελέσματα της Ουκρανίας απέναντι στις μεγαλύτερες δυνάμεις της Ευρώπης είναι ακόμη πιο συναρπαστικά ενόψει της Γερμανίας αυτό το καλοκαίρι. Τους τελευταίους 12 μήνες, η Ουκρανία έχει αποσπάσει ισοπαλίες από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης (Ιταλία), την Αγγλία και τη Γερμανία, δείχνοντας ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανή να αντιμετωπίσει τις ομάδες που βρίσκονται σε υψηλότερη θέση στην κατάταξη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2024.

Ο 34χρονος Αντρέι Γιαρμολένκο εξακολουθεί να είναι ο αρχηγός της χώρας του, με τους Τάρας Στεπανένκο και Ολεκσάντρ Ζιντσένκο να είναι οι υπαρχηγοί, αλλά η Ουκρανία διαθέτει μια τεράστια δεξαμενή με σπουδαίους παίκτες που αγωνίζονται σε μερικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο. Ο Ιλιά Ζάμπαρνι έχει διανύσει μια συγκλονιστική σεζόν για την Μπόρνμουθ στην Πρεμιέρ Λιγκ, ενώ ο Βιτάλι Μικολένκο ήταν εντυπωσιακός για την Έβερτον (αν και τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο τέλος της περιόδου). Ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι και ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ είναι τακτικοί παίκτες της Τζένοα και της Χιρόνα αντίστοιχα, ενώ ο Ρομάν Γιάρεμτσουκ παίζει για τη Βαλένθια στη Λα Λίγκα, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς.

Αυτή την στιγμή η Ουκρανία έχει αποδόσεις 1,52** για πρόκριση από τον Όμιλο Ε’, 4,00** για να προκριθεί στους προημιτελικούς, 12,00** για να περάσει στους ημιτελικούς και 100,00** για να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το Euro 2024.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Ρουμανία – Ουκρανία (17/6)

Σλοβακία – Ουκρανία (21/6)

Ουκρανία – Βέλγιο (26/6)

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Ρουμανία στους ημιτελικούς του Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Ρουμανία στοχεύει να παλέψει μέχρι τέλους για να βρεθεί στη νοκ-άουτ φάση. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Ρουμανία στους προημιτελικούς του Euro 2024;

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – 5,50** για πρόκριση στους προημιτελικούς

Η Ρουμανία είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες όσον αφορά το διεθνές ποδόσφαιρο, καθώς συμμετείχε στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1930. Το Βέλγιο, η Γαλλία και η Γιουγκοσλαβία είναι οι μόνες άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που έλαβαν μέρος μαζί με τη Ρουμανία. Έκτοτε, έχει προκριθεί συνολικά σε επτά Παγκόσμια Κύπελλα, αλλά δεν έχει συμμετάσχει στο τουρνουά από το 1998. Η πιο διάσημη στιγμή στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρουμανίας ήρθε το 1994, όταν ο θρυλικός Γκεόργκε Χάτζι κατάφερε να κερδίσει με 3-2 την Αργεντινή και να προκριθεί στους προημιτελικούς. Αυτή εξακολουθεί να είναι η καλύτερη πορεία των Ρουμάνων μέχρι σήμερα.

Στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, η Ρουμανία γνωρίζει καλά από προημιτελικούς, αφού έχει φτάσει στην τελική οκτάδα τέσσερις φορές, το 1960, το 1972, το 1984 και το 2000. Ωστόσο, η τελευταία πρέπει να καταγραφεί ως η πιο εντυπωσιακή ευρωπαϊκή τους εμφάνιση, αφού προκρίθηκαν από έναν όμιλο που περιελάμβανε την Αγγλία, τη Γερμανία και την Πορτογαλία. Μόνο η μετέπειτα πρωταθλήτρια Ιταλία κατάφερε να αποκλείσει τη Ρουμανία από το Euro 2000.

Προπονητής: Έντουαρντ Ιορντανέσκου

Αρχηγός: Νικολάε Στάντσιου

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Ρουμανία το Euro 2024;

Η Ρουμανία τοποθετήθηκε στον Όμιλο Ε’ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας αυτό το καλοκαίρι, μαζί με την Σλοβακία, την Ουκρανία και το Βέλγιο. Ενώ το Βέλγιο, το οποίο βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, είναι σίγουρα το φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο, η δεύτερη θέση φαίνεται να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό προς διεκδίκηση. Στο Euro 2024 οι αποδόσεις είναι πολύ ελκυστικές στη αναζήτηση του ποιες 16 ομάδες θα πάρουν την πρόκριση για τα νοκ-άουτ του τουρνουά.

Η Ουκρανία είναι η επόμενη ομάδα στην 22η θέση στον κόσμο, με τη Ρουμανία στην 46η θέση και την Σλοβακία στην 48η θέση. Αν και η Ουκρανία είναι φαβορί στα χαρτιά για τη δεύτερη θέση στον Όμιλο Ε’, η Ρουμανία θα έχει την ευκαιρία να προσπαθήσει για την ανατροπή. Τέσσερις τρίτες θέσεις επίσης κερδίζουν πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Euro 2024, οπότε η Ρουμανία θα μπορούσε να ενισχύσει τις πιθανότητές της με μια νίκη επί της Σλοβακίας.

Παρόλο που η Ρουμανία έχασε τον τελευταίο της αγώνα με 3-2 από την Κολομβία, πριν από αυτό το ματς έτρεξε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 12 αγώνων. Η πορεία αυτή περιλάμβανε νίκες επί της Μολδαβίας, της Ανδόρας, της Λευκορωσίας, του Κοσσυφοπεδίου, του Ισραήλ και της Ελβετίας. Οι Ρουμάνοι θα χρειαστούν τέτοιου είδους ανθεκτικότητα, αν θέλουν να έχουν ελπίδες κόντρα στην Ουκρανία και την Σλοβακία για να εξασφαλίσουν μια θέση στη νοκ-άουτ φάση του Euro 2024.

Δυστυχώς για τη Ρουμανία, ένας από τους καλύτερους παίκτες της δεν παίζει σήμερα κανονικά ποδόσφαιρο σε επίπεδο συλλόγου. Όταν ο Ράντου Ντραγκούσιν άλλαξε τον Ιανουάριο την Τζένοα για την Τότεναμ είχε ως στόχο να περάσει τους Κρίστιαν Ρομέρο και Μίκι βαν ντε Βεν και να μπει στην αρχική ενδεκάδα, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα για τον κεντρικό αμυντικό. Η Ρουμανία επίσης έχει τον Ραζβάν Μαρίν από την Έμπολι, τον Ιονούτς Νεντελτσεάρου από την Παλέρμο και το δίδυμο της Πάρμα Ντένις Μαν και Βαλεντίν Μιχαΐλα. Οι περισσότεροι Ρουμάνοι παίζουν ποδόσφαιρο εκτός των πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Αυτή την στιγμή η Ρουμανία έχει αποδόσεις 1,60** για πρόκριση από τον Όμιλο Ε’, 5,50** για να προκριθεί στους προημιτελικούς, 18,00** για να περάσει στους ημιτελικούς και 200,00** για να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το Euro 2024.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Ρουμανία – Ουκρανία (17/6)

Βέλγιο – Ρουμανία (22/6)

Σλοβακία – Ρουμανία (26/6)

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Σλοβακία στη φάση νοκ-άουτ του Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Σλοβακία θα ελπίζει να αγωνιστεί μέχρι τέλους στον Όμιλο Ε’. Αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Σλοβακία στη νοκ-άουτ φάση του Euro 2024;

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – 1,90** για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση

Η Σλοβακία αγωνιζόταν υπό τον τίτλο της Τσεχοσλοβακίας μέχρι τη διάσπαση το 1992. Από το 1993, αγωνίστηκε ως Σλοβακία και έκτοτε έχει προκριθεί σε τέσσερα μεγάλα διεθνή τουρνουά. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, η Σλοβακία πέρασε από τον όμιλό της με μια περίφημη νίκη 3-2 επί της Ιταλίας και ηττήθηκε από την Ολλανδία στη φάση των 16 – η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο τουρνουά.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Σλοβακία έφτασε στους «16» του Euro 2016, που είναι η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει ποτέ στη διοργάνωση. Υπάρχει ακόμα μια πιο λαμπρή ιστορία στη διεθνή σκηνή από την εποχή της Τσεχοσλοβακίας, έχοντας κερδίσει το Euro το 1976 και έχει φτάσει σε δύο τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1934 και το 1962. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο κύριος αντίπαλος της Σλοβακίας στην ευρωπαϊκή σκηνή είναι η Τσεχία.

Προπονητής: Φραντσέσκο Καλτσόνα

Αρχηγός: Μίλαν Σκρίνιαρ

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Σλοβακία το Euro 2024;

Η Ρουμανία βρέθηκε στον Όμιλο Ε’ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας αυτό το καλοκαίρι, μαζί με τη Σλοβακία, την Ουκρανία και το Βέλγιο. Αν και το Βέλγιο είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο, καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, η δεύτερη θέση μπορεί να είναι αμφίρροπη.

Η Ουκρανία είναι η επόμενη ομάδα στην 22η θέση στον κόσμο, με τη Ρουμανία στην 46η θέση και τη Σλοβακία στην 48η θέση. Αν και η Ουκρανία είναι φαβορί στα χαρτιά για τη δεύτερη θέση στον Όμιλο Ε’, η Σλοβακία θα έχει την ευκαιρία να προκαλέσει την ανατροπή. Τέσσερις τρίτες θέσεις επίσης οδηγούν στη φάση νοκ-άουτ του Euro 2024, οπότε η Σλοβακία θα μπορούσε να ενισχύσει τις πιθανότητες πρόκρισης με μια καλή νίκη επί της Ρουμανίας. Τότε, σίγουρα το στοίχημα του Euro 2024 που αφορά τη μάχη για τα εισιτήρια που οδηγούν στον επόμενο γύρο θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η Σλοβακία έρχεται στο Euro 2024 σε ανάμεικτη φόρμα, με μερικά σκαμπανεβάσματα τους τελευταίους 12 μήνες. Στους δύο τελευταίους αγώνες της, η Σλοβακία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Νορβηγία και ηττήθηκε με 2-0 από την Αυστρία, ενώ έχει επίσης δύο ήττες από την Πορτογαλία τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο, η Σλοβακία σημείωσε νίκες επί της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν, του Λουξεμβούργου και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Σλοβάκοι έχουν καλό ρεκόρ στο να κερδίζουν ομάδες γύρω τους στην παγκόσμια κατάταξη, κάτι που θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμο απέναντι στη Ρουμανία αυτό το καλοκαίρι.

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς σούπερ σταρ παγκόσμιας κλάσης στην τωρινή ομάδα της Σλοβακίας, αλλά σίγουρα έχει πλούσια εμπειρία για να την αξιοποιήσει. Ο 37χρονος αμυντικός της Χέρτα Βερολίνου, Πέτερ Πέκαρικ, έχει πάνω από 120 συμμετοχές στην εθνική, ενώ ο Γιουράι Κούτσκα έχει επίσης πάνω από 100 συμμετοχές στη μεσαία γραμμή. Μπροστά, ο 33χρονος επιθετικός της Σίντνεϊ FC, Ρόμπερτ Μακ με 80 συμμετοχές στην εθνική Σλοβακίας. Όσον αφορά το ταλέντο στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η Σλοβακία διαθέτει τον Στάνισλαβ Λόμποτκα της Νάπολι, καθώς και άλλους τέσσερις παίκτες της Serie A, τους Νόρμπερτ Γκιόμπερ, Άνταμ Όμπερτ, Όντρει Ντούντα και Τόμας Σούσλοφ.

Αυτή την στιγμή η Σλοβακία έχει αποδόσεις 1,90** για πρόκριση από τον Όμιλο Ε’, 10,00** για να συνεχίσει στους προημιτελικούς, 35,00** για να περάσει στους ημιτελικούς και 500,00** για να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το Euro 2024.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ

Βέλγιο – Σλοβακία (17/6)

Σλοβακία – Ουκρανία (21/6)

Σλοβακία – Ρουμανία (26/6)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.