Βγαίνει η αποστολή, βγαίνει και η ενδεκάδα

09:59 | 16/10/2021

Σε λίγη ώρα ο Νίκος Νιόπλιας ανακοινώνει την αποστολή για το Αγρίνιο

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στο πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή, όντας έτοιμος για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 5 αποτυχημένες προσπάθειες (4 ισοπαλίες, 1 ήττα). Το μεσημέρι της Κυριακής (16:00) αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική κυνηγώντας το τρίποντο που θα του δώσει εκτός από ψυχολογία και βαθμολογική ώθηση.

Στην προηγούμενη προπόνηση, αυτή της Παρασκευής, ο Νίκος Νιόπλιας δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, ενώ είδε και τους Επασί-Σελίμοβιτς να ενσωματώνονται στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι απουσίες για τον προπονητή του ΟΦΗ είναι δεδομένος, με σημαντικότερη αυτή του ντε Γκουζμάν όσον αφορά τα χαφ και τις επιλογές που θα κάνει εκεί ο Νιόπλιας. Πλέον έχει στη διάθεσή του τους Ναμπί-Τοράλ, ενώ μέσα θα είναι και ο Μιγκέλ Μεγιάδο.

Δεν αποκλείεται την Κυριακή να δούμε τριάδα στα κεντρικά χαφ με Μεγιάδο, Γαγιέγος και Νέιρα, αφού οι Ναμπί και Τοράλ δεν έχουν ακόμα τα παιχνίδια στα πόδια τους για να ξεκινήσουν βασικοί. Βέβαια, ο Νιόπλιας είναι αυτός που θα κρίνει με βάση αυτή που βλέπει στις προπονήσεις και είναι αυτός που ξέρει καλύτερα.

Δεδομένη πάντως αναμένεται να είναι η παρουσία των Λάμπρου-Καμάου στα δύο «φτερά», ενώ ο Ντουρμισάι αναμένεται να παίξει φορ. Αν γίνει αυτό τότε θα δούμε για πρώτη φορά μαζί τη συγκεκριμένη τριάδα.

Εκτός θυμίζουμε είναι οι Λυμπεράκης, ντε Γκουζμάν, Βάτερμαν, Γρίβας, Διαμαντής και Ουές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.