«Big Brother» στο Γεντί Κουλέ

SMS
08:19 | 23/10/2019

Το Σάββατο δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σκάουτερ για τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Οπως ενημέρωσε ο ΟΦΗ τη Δευτέρα, στον σαββατιάτικο αγώνα με την Ξάνθη στο Γεντί Κουλέ θα βρεθεί άνθρωπος της Μαρσέιγ, μετά από σχετικό αίτημα στην κρητική ΠΑΕ. Ωστόσο αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που «μάτια» ξένων εκπροσώπων θα βρεθούν στο γήπεδο του Ομίλου.

Βλέπετε, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τα όσα έχει κάνει έως τώρα στο τρέχον πρωτάθλημα, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και εκτός Ελλάδας. Ξένες ομάδες έχουν αντιληφθεί πλέον τη δυναμική του ΟΦΗ, αλλά και τα «λαβράκια» που ενδέχεται να υπάρχουν και αρχίζουν σιγά-σιγά να στρέφουν τα βλέμματα προς Ηράκλειο μεριά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόσφατα άνθρωπος γερμανικής ομάδας βρέθηκε στο Γεντί Κουλέ και είδε από κοντά τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο άνθρωπος αυτός έκανε διακοπές στην Κρήτη και έμενε σε γνωστό ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Μαθαίνοντας ότι υπάρχει ματς, άδραξε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον ΟΦΗ. Το περίφημο παιχνίδι ήταν κόντρα στον Πανιώνιο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής. Μάλιστα, δεν υπήρχε σχετική ενημέρωση στην ΠΑΕ, αφού δεν ήταν κάτι επίσημο, όπως για παράδειγμα η περίπτωση της Μαρσέιγ, ωστόσο ο συγκεκριμένος πήρε μία πρώτη γεύση από τους ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας.

Σκάουτερς ξένων ομάδων βρέθηκαν και το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο Καραϊσκάκη, κάτι βέβαια που συνηθίζεται. Είχαν την ευκαιρία να δουν τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ΟΦΗ. Μάλιστα, αυτή η αναμέτρηση και η εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα του Ολυμπιακού θα φέρει κι άλλα αιτήματα στην ΠΑΕ ΟΦΗ από σκάουτερς που θα θέλουν να βρεθούν στο Γεντί Κουλέ.

Είναι δεδομένο πλέον ότι ο Όμιλος έχει ανέβει επίπεδο και σιγά-σιγά «ανοίγει τις πόρτες» προς την ξένη αγορά. Αυτό είναι, αν μη τι άλλο, σημαντικό κέρδος για τους ανθρώπους του ΟΦΗ που μπαίνουν δυναμικά στην ποδοσφαιρική αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποθέωση Μεγιάδο για Σίμο: «Είναι πάντα δίπλα μας»

Στο Ηράκλειο η Ντόρτμουντ!

Σκάουτερ της Μαρσέιγ στο Γεντί Κουλέ

Θέμα: Οι αριθμοί λένε την αλήθεια για τον «Eυρωπαίο» ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.