Βισκαδουράκης: «Δεν μας ευνοεί η διακοπή των αγώνων»

07:47 | 13/04/2018

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Βισκαδουράκης, μίλησε στο Capitano.gr για τον αγώνα με τον Κύδων και αποκαλύπτει ότι η ομάδα του δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση με προβλήματα που του δημιουργούν «πονοκέφαλο».

Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στα προβλήματα της προετοιμασίας για τον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών της ΕΚΑΣΚ με τον Κύδων (15/4, 17:00μ.μ.). Όπως τόνισε:«θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και από εκεί και πέρα θα το παλέψουμε» .

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε επίσης και στην τελική φάση εφήβων (final 6) που πραγματοποιείται στην Χερσόνησο και στην πρώην ομάδα του το «Ηράκλειο» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα και το καλό είναι ότι εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Εύχομαι από την επόμενη χρονιά να σταθεροποιηθεί και να ανέβει κατηγορία εκεί όπου ήμασταν και πέρσι».

Προετοιμασία για τον αγώνα με τον Κύδων είναι ικανοποιητική ύστερα από το «κενό» που υπήρξε από τον τελευταίο αγώνα;

«Σίγουρα δεν μας ευνοεί η διακοπή των αγώνων για μετά το Πάσχα μετά και τη νίκη που κάναμε στα Χανιά καθώς ήμασταν σε καλό «δρόμο». Οι προπονήσεις μετά την διακοπή του Πάσχα ξεκινάνε τώρα, με την προετοιμασία που έχουμε κάνει να μην είναι και ότι καλύτερο αλλά θα το παλέψουμε. Προβλήματα όμως υπάρχουν και στον Κύδων και δεν είμαστε μόνο εμείς σε αυτή τη θέση. Υπάρχει πλάνο για το παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και από εκεί και πέρα θα το παλέψουμε καθώς με την απώλεια των δύο ψηλών (Δόσπρας,Βερτούδος) θα είναι δύσκολα, αν θυμηθεί κανείς ότι στο πρώτο παιχνίδι στο «Λίντο» μας «στοίχησε» αυτό».

Ποιά η γνώμη σας για την διοργάνωση του final-6 των εφήβων που πραγματοποιείται στην Χερσόνησο:

«Πολύ σημαντική διοργάνωση και καλό θα ήταν να προβάλετε από την κρητική τηλεόραση και κρίμα που δεν συμβαίνει αυτό. Δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και οι υποχρεώσεις της ομάδας δεν με άφησαν να παρακολουθήσω τα πρώτα παιχνίδια. Ελπίζω ο κόσμος να «αγκαλιάσει» το γεγονός αυτό και τους αθλητές γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο. Εύχομαι στην ομάδα του «Ηράκλειο» καλή επιτυχία και μακάρι τα παιδιά να ανταμειφθούν οι προσπάθειές τους αν και είναι δύσκολο γιατί οι άλλες ομάδες είναι πολύ καλές».

Ποιά είναι η άποψη σας για την πρώην ομάδας σας το «Ηράκλειο» και την φετινή της πορεία;

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα και το καλό είναι ότι εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Υπήρξαν κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και είναι λογικό αφού έχει καινούριους παίχτες και καινούριο προπονητή. Εύχομαι από την επόμενη χρονιά να σταθεροποιηθεί και να ανέβει κατηγορία εκεί όπου ήμασταν και πέρσι. Ο κόουτς είναι αρκετά έμπειρος και καλός για να πετύχει μια καλή πορεία και την άνοδο της ομάδας και μακάρι αυτό να συμβεί, καθώς και να ξεπεραστούν τα διοικητικά προβλήματα που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.