Βισκαδουράκης στο Capitano.gr: «Εύχομαι να ξαναπάμε στα Χανιά»

10:11 | 21/04/2019

Ο Εργοτέλης έμεινε ζωντανός στη μάχη για τους τελικούς της ΕΚΑΣΚ και ο κόουτς Γιάννης Βισκαδουράκης μιλάει στο Capitano.gr για το νικηφόρο παιχνίδι με τον Κύδωνα και τη συνέχεια των πλέι οφ

Στις λεπτομέρειες κρίθηκαν χθες (Σάββατο) οι δύο πρώτες αναμετρήσεις για τα ημιτελικά της ΕΚΑΣΚ. 

Το ''Ηράκλειο'' παρά την πολύ καλή του εμφάνιση, ηττήθηκε από τον ποιοτικό ΑΟΚ με 68-67, σε ματς που κρίθηκε στην τελευταία φάση. Έτσι, η ομάδα των Χανίων έκανε το 3-0 (είχε το 2-0 από την κανονική περίοδο), προκρίθηκε στους τελικούς με την ομάδα του Γιώργου Μακράκη να βγάζει πάθος και εγωισμό, ολοκληρώνοντας μια καλή σεζόν με αρκετούς νεαρούς αθλητές.

Νωρίτερα, στο ίδιο γήπεδο (Κλαδισό), ο Εργοτελης έκανε το ''break'' απέναντι στον Κύδωνα και έδειξε ότι πολύ σκληρός για να ''πεθάνει''. Η ομάδα του Γιάννη Βισκαδουράκη επικράτησε με 64-62 σε ένα ματς που επίσης κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

''Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, χάσαμε την συγκέντρωση μας στο β' δεκάλεπτο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο β' ημίχρονο παρ ότι παίζαμε λόγω φάουλ χωρίς τον βασικό μας πλέι μέικερ, τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και καταφέραμε να γυρίσουμε μια διαφορά 7 πόντων. Η άμυνα και το πάθος μας οδήγησαν στη νίκη'' τόνισε στο Capitano.gr ο κόουτς της ομάδα του Ηρακλείου.

Μάλιστα, ο προπονητής του Εργοτέλη αφήνει πίσω τους πανηγυρισμούς και συγκεντρώνεται στο επόμενο ματς: ''Απλά κάναμε το 1-0 στα πλέι οφ, μειώσαμε τη σειρά, έχουμε ακόμα έναν τελικό μπροστά μας. Πάμε στον επόμενο τελικό, ένα - ένα. Εύχομαι να επιστρέψουμε στα Χανιά''

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Εργοτέλης μείωσε τη σειρά σε 2-1 και μετά τις γιορτές του Πάσχα θα υποδεχθεί τον Κύδωνα στο ''Λίντο''με στόχο το 2-2 και να πάει παίξει τα ρέστα του στα Χανιά, σε πέμπτο ματς. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η πιθανότερη ημερομηνία είναι 11 Μαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σκούπισε» το Ηράκλειο ο ΑΟΚ!

Ζωντανός ο Εργοτέλης, μείωσε τη σειρά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.