Βλάχος: «Γράφουμε ιστορία - Ελπίζω να σας δώσουμε και άλλα»

12:37 | 27/07/2023

Η Ελλάδα πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε με 13-7 της Σερβίας και έφυγε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Ο προπονητής της Ελλάδας Θοδωρής Βλάχος μίλησε μετά το παιχνίδι και τόνισε πως η Εθνική γράφει ιστορία και ελπίζει η ομάδα του να δώσει ακόμη περισσότερα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ειδικά αν κάναμε συμπατριώτες μας χαρούμενους. Υπάρχει μία πολύ άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα, όπως στο Τόκιο πριν δύο χρόνια, συλλυπητήρια σε όσους έχουν χάσει τους συγγενείς μας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι διαφορετικό. Γράφουμε ιστορία, κάναμε μία εκπληκτική εμφάνιση αλλά έχουμε άλλο ένα, είμαστε υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούμε και να μπούμε αποφασισμένοι στον μεγάλο τελικό.

Μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή, το αισθανόμαστε. Δεν ξέρουμε ακόμη τον αντίπαλο, αλλά νομίζω αυτή τη φορά θα διαχειριστούμε καλύτερα. Ίσως να μας βοηθήσουν και οι Έλληνες, να μη... στέλνουν πολλά μηνύματα στα παιδιά για να συγκεντρωθούν. Πήραμε και το εισιτήριο για το Παρίσι, βγάζουμε ακόμη ένα βάρος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος μας είναι πάντα η διάκριση, ελπίζω να σας δώσουμε και άλλα.

Κάναμε εξαιρετική πνευματική προετοιμασία, όλα τα παιδιά ήταν έτοιμα. Από την αρχή έχουμε δείξει και ειδικά στο ματς με τις ΗΠΑ και την ανατροπή ότι είμαστε μία γροθιά που βγαίνει και στο γήπεδο. Μακάρι να το έχουμε αυτό και γι' ακόμη ένα παιχνίδι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.