Βλέπει σεντόνι ο Ολυμπιακός

23:58 | 23/09/2020

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο α' μέρος, αλλά «καθάρισε» στο δεύτερο και με το 2-0 επί της Ομόνοια έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Ο Μαρτίνς είχε εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα, με σημαντικότερη αυτή του Χασάν αντί του Ελ Αραμπί, είχε Φορτούνη και Βαλμπουενά μαζί, αλλά προκοπή δεν είδε στο πρώτο μέρος απέναντι στην σκληροτράχηλη Ομόνοια που έπαιζε άμυνα και μόνο άμυνα.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος των Ρατζέλοβιτς και Ελ Αραμπί διαφοροποίησαν την εικόνα του Ολυμπιακού και το πέναλτι που κέρδισε ο πρώτος, σε χέρι του Λέγιακς, και εκτέλεσε εύστοχα ο Βαλμπουενά στο 69' άνοιξαν το δρόμο προς τη νίκη. Γενικότερα άνοιξαν την άμυνα της κυπριακής ομάδας που είδε τον Ολυμπιακό να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να αυξήσει τη διαφορά στο σκορ και να πάει πιο ασφαλής στη ρεβάνς του ΓΣΠ την επόμενη Τρίτη.

Στο 92' η λύτρωση για τους Πειραιώτες ήρθε από τον Ελ Αραμπί, ο οποίος εξιλεώθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες και με εξαιρετική προσοωπική ενέργεια και εξαιρετικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα -Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο, Χολέμπας- Μπουχαλάκης, Καμαρά- Βαλμπουενά, Φορτούνης (59' Ελ Αραμπί), Μασούρας (59' Ραντζέλοβιτς) - Χασάν (76' Εμβιλά).

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο -Χουμπότσαν, Λίφτνερ, Λανγκ, Λέγιακς- Μποτεάκ, Γκόμεθ, Γκόμες- Παπουλής (81' Ασαντέ), Σένε (46' Ντούρις), Τιάγκο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.