Ο ΒΟΑΚ, το γήπεδο του Παναθηναϊκού και τα «παστέλια»

SMS
16:10 | 10/02/2020

Με την καλή (μάλλον σκωπτική)... κουβέντα στο στόμα (για την κυβέρνηση Μητσοτάκη), ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα έδειξε από την αρχή τις... διαθέσεις του, στην επίσκεψή του στο Ηράκλειο: “Παιδιά, να κάνουμε λίγο γρήγορα γιατί έχουμε να πάμε κι αλλού. Η κυβέρνηση εγκαινιάζει το Καστέλι, τον ΒΟΑΚ και το... Ελευθέριος Βενιζέλος!”.

Το καλύτερο το άφησε για το... τέλος ο Νίκος Παππάς. Την ώρα λοιπόν που η συνέντευξη Τύπου είχε ολοκληρωθεί, χαλαρός όπως ήταν, κάποιος από την ομήγυρη θέλησε να τον... τσιγκλήσει καλοπροαίρετα, γνωρίζοντας τα πράσινα (φίλαθλα!) αισθήματά του: “Για τον Παναθηναϊκό θα πείτε κάτι;”. “Για τον Παναθηναϊκό να πούμε ο,τι θέλετε, αν και φάγαμε δύο... παστέλια”. Όπου “παστέλια”, βάλτε τις πρόσφατες ήττες του τριφυλλιού από ΠΑΟΚ (κύπελλο) και ΑΕΚ (πρωτάθλημα).

Η συζήτηση πήγε και πιο... κάτω: “Γήπεδο θα κάνουμε;”. Η απάντηση ήταν... πληρωμένη: “Το γήπεδο θα γίνει μαζί με τον... ΒΟΑΚ!”. Ο χρησμός δεν είναι καθόλου αισιόδοξος, εάν κρίνουμε από την έκφραση του προσώπου του κ. Παππά!

Πάντως, κάποιοι εκ των συντρόφων του πρώην Υπουργού θέλησαν να εμβαθύνουν στις φίλαθλες προτιμήσεις του, δίνοντας τη δική τους εξήγηση: “Όλοι οι Παναθηναϊκοί, κι ειδικά της Αριστεράς, κρύβουν έναν Ολυμπιακό μέσα τους!”. Τούτο το τελευταίο, μάλλον ως... κατάρα θα το εισέπραττε ο κ. Παππάς, αν το άκουγε... κι αν κρίνουμε από τις σχέσεις την άποψη που έχει για την νυν διοίκηση των Πειραιωτών. Τα αισθήματα είναι, αν μη τι άλλο, αμοιβαία!

Πηγή:
cretalive.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.