Βογιατζάκης: «Χαιρόμαστε που ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες της Άντερλεχτ»

ΟΦΗ

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε για τα έργα που έγιναν στο ΒΑΚ και τον ερχομό της Άντερλεχτ.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM, ο Μανώλης Βογιατζάκης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του ερχομού της Άντερλεχτ για προετοιμασία στο ΒΑΚ και το στόχο του ΟΦΗ να επενδύσει στον αθλητικό τουρισμό.

«Εχουμε την ευκαιρία και τη τιμή να φιλοξενούμε την κορυφαία ομάδα του Βελγίου. Η Άντερλεχτ επέλεξε το ΒΑΚ για να κάνει τη χειμερινή της προετοιμασία και αυτό είναι το σημαντικό. Η διακοπή του Μουντιάλ μας ευνόησε και δεν θέλαμε να πάει χαμένη η ευκαιρία. Το τελευταίο διάστημα αυξήσαμε το κόστος της επένδυσης για να προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι», τόνισε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι η Άντερλεχτ επέλεξε το ΒΑΚ. Εμείς ως σύλλογο είχαμε την υποχρέωση απέναντι στην Κρήτη, θέλαμε να αναλάβουμε την πρωτοβουλία να φέρουμε μία τέτοια ομάδα και να κάνουμε την αρχή, να δέιξουμε πως η Ελλάδα και η Κρήτη μπορεί να αναπτυχθεί στον αθλητικό τουρισμό. Θέλουμε να φέρουμε φρέσκιες ιδέες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να συμπεριφερόμαστε στο μέγεθος που μας αναλογεί ως ομάδα. Είμαστε ένα μεγάλο brand στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Συνεχίζοντας υπογράμμισε: «Σε συνεργασία με την περιφέρεια Κρήτης που είναι αρωγός στις προσπάθειές μας που αφορούν το ΒΑΚ, το προπονητικό μας κέντρο έχει πλέον τρία υπερσύγχρονα γήπεδα φυσικού χλοοτάπητα, υβριδικού χλοοτάπητα και συνθετικού χλοοτάπητα. Κανονικών διαστάσεων, δηλαδή μπορεί να γίνει και ποδοσφαιρικός αγώνας. Με νέους προβολείς, με ανακαινισμένα αποδυτήρια. Αυτά είδαν οι άνθρωποι της Αντερλεχτ όταν τους τα παρουσιάσαμε και είναι πολύ ικανοποιημένοι. Μας γεμίζει με χαρά το γεγονός ότι ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες τους».

Ολοκληρώνοντας, ο Μανώλης Βογιατζάκης είπε: «Φυσικά και θέλουμε να κάνουμε ξενώνα στο ΒΑΚ, θέλουμε κι άλλα γήπεδα. Θέλουμε να αναπτυχθούμε στο συγκεκριμένο τομέα. Η αρχή έγινε φέτος, αλλά δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο σε αυτό, θέλουμε να εξελισσόμαστε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.