Βολονάκης: «Να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο…»

21:32 | 11/06/2018

Ο Δημήτρης Βολονάκης δίνει μέσω του Capitano.gr το… στίγμα του Αλμυρού ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο έμπειρος προπονητής παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για τη συνεργασία που ξεκινάει με το σύλλογο του Γαζίου. Ξεκαθάρισε πως το πρωταρχικό ζητούμενο είναι να δημιουργηθεί μια σοβαρή ομάδα, η οποία θ’ αποδίδει σωστό ποδόσφαιρο και θα δίνει… βαρύτητα στα νέα παιδιά.

Αναλυτικά τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος από το κλείσιμο της συνεργασίας μου με την ομάδα του Αλμυρού, μια ομάδα με την όποια στο παρελθόν πορευθήκαμε με αρκετές επιτυχίες. Το θετικό είναι πως έχουμε συνεργαστεί με ορισμένους στο ΔΣ και γνωρίζουν το την φιλοσοφία μου. Αυτά που συζήτησα, αλλά και μου ζητήθηκαν από το ΔΣ με ικανοποιούν.

Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα σοβαρή να παίζει σωστό ποδόσφαιρο και να δίνει βάση στα νέα παιδιά, τα όποια προέρχονται από το φυτώριο της, που θα ξεκινήσει από την νέα χρόνια σταδιακά κι όχι βιαστικά.

Η ομάδα είχε θετική παρουσία τη χρόνια που πέρασε, όμως πάντα υπάρχει το περιθώριο της βελτίωσης. Τους περισσότερους τους γνωρίζω, καθώς έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά και κάποιους άλλους σαν αντίπαλους. Θα προσπαθήσω να περάσω τις δικές μου ιδέες και σε συνάρτηση με την οργάνωση που θα έχουμε, να βελτιωθούμε κι άλλο.

Το πρωτάθλημα δεν είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, αλλά επαναλαμβάνω να γίνουμε ομάδα υπολογίσιμη, σοβαρή και να αγωνίζεται σωστά ούτως ώστε να μπουν βάσεις για το μέλλον, ώστε ο Αλμυρός να γίνει οργανισμός βιώσιμος, υγιής και αυτάρκης».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.