Βολονάκης στο Capitano.gr: «Συνεχίζουμε το ταξίδι στο όνειρο!»

17:25 | 14/05/2019

Ο τεχνικός του Αλμυρού μίλησε στο Capitano.gr για τη μεγάλη νίκη επί του Ζαρού, αλλά και για τη συνέχεια των play offs.

Ο Δημήτρης Βολονάκης ήταν φανερά ικανοποιημένος από την παρουσία του συγκροτήματος του κόντρα στους πρωτοπόρους.

Στάθηκε, μάλιστα, στο γεγονός πως οι «πορτοκαλί»… φιλοδώρησαν με πέντε τέρματα την καλύτερη άμυνα της Α1 ΕΠΣΗ και το στοιχείο αυτό κάνει ακόμη σημαντικότερη την επιτυχία για την ομάδα του Γαζίου.

Αναλυτικά, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τους μεσαρίτες είπε: «Στο πρώτο μέρος, αν και είχαμε πει κάποια πράγματα στους παίκτες, νομίζω ότι δεν τα τηρήσαμε σχεδόν καθόλου. Όσον αφορά, βέβαια, στο επιθετικό κομμάτι, γιατί από διάθεση και αμυντικά δεν είχαμε πρόβλημα.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και δεν αλλάξαμε κάτι στην τακτική μας. Αλλάξαμε τη σκέψη μας, αναφορικά με την αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Οι παίκτες μας το αντιμετώπισαν με ηρεμία και σωστά το παιχνίδι και το πήραμε.

Βοήθησε πολύ και η αποβολή του Ζαρού στο 2-1 και από’ κει και πέρα ήταν εύκολο για μας. Δεν έχει σημασία που έπαιζε ο αντίπαλος με 10 παίκτες. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει αγωνιστεί ξανά με παίκτη λιγότερο και δεν έχει δεχτεί τόσα τέρματα.

Αποκτάει αξία η νίκη μας, όχι μόνο επειδή παίξαμε με τον πρωτοπόρο, αλλά γιατί παίξαμε με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος».

«Όπου βγει…»

Ο Αλμυρός είναι μέχρι τώρα η ομάδα που έχει κατακτήσει τους περισσότερους βαθμούς στα playoffs, γεγονός που αφήνει ευχαριστημένο τον Δημήτρη Βολονάκη.

Όσον αφορά στη συνέχεια, ο τεχνικός ηγέτης των «πορτοκαλί» υποστηρίζει ότι το σύνολο του θα συνεχίσει χωρίς άγχος την προσπάθεια του και… όπου βγει. Αναλυτικά δήλωσε: «Συνεχίζουμε το ταξίδι στο… όνειρο και όπου βγει. Χωρίς άγχος θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και θέλουμε ανάλογη συνέχεια και στο δεύτερο γύρο των play offs.

Υπάρχει μια ικανοποίηση έως τώρα, γιατί έχουμε κατακτήσει τους περισσότερους βαθμούς στα play offs. Πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντυπωσιακός ο Αλμυρός, διέλυσε το Ζαρό!  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.