Πανδαισία ο ΟΦΗ, «βούλιαξε» τον Βόλο!

ΟΦΗ

Φούντας, Σενγκέλια και Γιούνγκ πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ με τον ΟΦΗ στο επιβλητικό 1-3 στο Πανθεσσαλικό!

Ιδανικότερο ξεκίνημα για ένα από τα τρία τελευταία, χρονικά, μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος δεν φοβήθηκε το ματς, κατέβασε την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους Μπαΐνοβιτς, Σενγκέλια και Φούντα βασικούς και είδε τους δύο από τους τρεις να τον δικαιώνουν στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 11ο λεπτό ο Μπαΐνοβιτς με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Φούντα, ο οποίος με εκπληκτικό πλασέ εκτός περιοχής έκανε το 0-1 και με το τσεκάρισμα του var που έλεγξε με γραμμές το γκολ για οφσάιντ.

Οσον αφορά στον Σενγκέλια, δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, δεν πήρε πρωτοβουλίες και περισσότερο έδειξε να ψάχνει τα πατήματά του.

Το 0-1 έγραψε την ιστορία του πρώτου μέρους στο Πανθεσσαλικό χωρίς άλλες αξιόλογες φάσεις και παρά την πίεση του Βόλου για να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο μέρος το ξεκίνημα για τον ΟΦΗ ήταν ιδανικό και μιας και λέγαμε για τον Σενγκέλια, ήρθε να μας διαψεύσει με γκολ!

Συγκεκριμένα, στο 50ο λεπτό ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά, τροφοδότησε τον Σενγκέλια, ο οποίος δεν έκανε καλή πρώτη επαφή, αλλά κατάφερε να κάνει το σουτ στα όρια της περιοχής, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2.

Δέκα λεπτά αργότερα «χτύπησε» κι ο έτερος των μεταγραφών, ο Γιούνγκ, ο οποίος σκόρε κι αυτός το πρώτο του με τον ΟΦΗ, σε εξαιρετική αντεπίθεση, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Η κακή παρένθεση για τον ΟΦΗ άνοιξε στο 82' στη μοναδική στιγμή που η άμυνα δεν λειτούργησε σωστά με τον Μεντιέτα να σκοράρει για τον Βόλο για το 1-3, που έγραψε την ιστορία της πρώτης νίκης του Ομίλου στο εφετινό πρωτάθλημα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.