Βόλος-Πανσερραϊκός: Λόγω γαστρεντερίτιδας η αλλαγή του Βεργέτη στο VAR - Μπέος: «Θα μιλήσει σύντομα η Δικαιοσύνη»

20:14 | 27/04/2024

Ιατρικός λόγος έφερε την αλλαγή του Χρήστου Βεργέτη στο VAR του Βόλος - Πανσερραϊκός σύμφωνα με όσα υποστήριζαν από την ΚΕΔ.

Ο Βόλος έκανε γνωστό πως υπήρξε αλλαγή στον διαιτητή VAR της αναμέτρησης με τον Μανούχο να παίρνει τη θέση του Χρήστου Βεργέτη που είχε οριστεί αρχικά. Μάλιστα από την ομάδα της Μαγνησίας τόνιζαν πως αυτή η αλλαγή έγινε χωρίς να υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Από πλευράς ΚΕΔ τώρα σημείωναν πως ο λόγος που υπήρξε αυτή η αλλαγή είναι επειδή ο κ. Βεργέτης ήταν στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα ενώ σημείωναν πως υπήρξε και αλλαγή στον παρατηρητή της αναμέτρησης καθώς ο κ. Τριτσώνης ήταν επίσης άρρωστος και τη θέση του πήρε ο κ. Λιαχούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Νωρίτερα, ο Αχιλλέας Μπέος είχε προχωρήσει στην παρακάτω δήλωση:

«Μόλις ενημερώθηκα ότι άλλαξε ξαφνικά ο διαιτητής VAR στον εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα που δίνει απόψε στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος και ανέλαβε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μανούχος, το μεγαλύτερο «εργαλείο» των τελευταίων δεκαετιών, ο άνθρωπος για τις επικίνδυνες αποστολές.

Αυτός, λοιπόν, είναι Μάνταλε, δεν βάζω το κύριος γιατί δεν συνάδει με μια τέτοια αλητεία, ο κατάλληλος για να φέρει σε πέρας ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι; Και όταν η αλλαγή έγινε χωρίς να ενημερωθούν καν οι ενδιαφερόμενοι, πώς να μην εικάσουμε την ύπαρξη δόλου και σκοπιμότητας; Δηλαδή κάνεις ό,τι θέλεις, όπως και όποτε το θέλεις;

Αλλά για όλα αυτά θα μιλήσει σύντομα η Δικαιοσύνη!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.