«Βόμβα» Μπέτις στο Κάμπ Νου!

19:40 | 11/11/2018

Η Μπέτις «σόκαρε» την Μπαρτσελόνα στο Κάμπ Νου νικώντας την με 3-4!!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την πρώτη καθαρή ευκαιρία όταν στο 6′ από σέντρα του Λο Σέλσο ο Χοακίν αστόχησε σε άδεια εστία. Στο 20’ ο Καρβάλιο πέρασε εκπληκτική διαγώνια πάσα στον Φίρπο που πάτησε περιοχή, νίκησε τον Σέρχι Ρομπέρτο στο ένας εναντίον εντός και με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για την Μπέτις (0-1). Στο 34’ η ομάδα του Κίκε Σετιέν βρήκε το δεύτερο γκολ με τον Χοακίν ύστερα από πάσα του Τέγιο. Τα κενά στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα συνέχισαν να υπάρχουν και στο 40’ μετά από δύο κάθετες πάσες, η μπάλα έφτασε στον Μορόν ο οποίος αστόχησε.

Στην επανάληψη, ο Βαλβέρδε προσπάθησε να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή με την είσοδο του Βιδάλ και το πέτυχε περίπου μέχρι το 60’, όπου η Μπέτις βγήκε από το «καβούκι» της και απείλησε αρχικά με τον Λο Σέλσο και στη συνέχεια με τον Τέγιο. Στο 68’ ο Ισπανός πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα υπέπεσε σε πέναλτι και ο Μέσι μείωσε προσωρινά σε 1-2, όμως οι ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα χάθηκαν αμέσως, αφού στο 71’ μετά από το σουτ του Λο Σέλσο και λάθος του Τερ Στέγκεν, οι «Ανδαλουσιάνοι» έκαναν το 1-3.

Το ματς πήρε… «φωτιά» στο τελευταίο δεκάλεπτο με την Μπαρτσελόνα να κάνει το 2-3 με τον Αρτούρο Βιδάλ στο 80’ ενώ στο 81’ ο Ράκιτιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Η αποβολή καταδίκασε την Μπαρτσελόνα, αφού στο 83’ η Μπέτις έδωσε τη χαριστική βολή στην ομάδα του Βαλβέρδε με γκολ του Κανάλες από γύρισμα του Φίρπο. Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε ο Μέσι στο 94’.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Μπουσκέτς (69’ Αλενιά), Ράκιτιτς, Αρτούρ (46’ Αρτούρο Βιδάλ), Μέσι, Μάλκομ (57’ Μουνίρ), Σουάρες

Μπέτις: Πάου Λόπεθ, Μπάρτρα, Σίδνεϊ, Μαντί, Τέγιο, Φίρπο, Καρβάλιο, Λο Σέλσο (86’ Ινούι), Γουαρδάδο, Χοακίν (61’ Κανάλες), Λορέν Μορόν (76’ Λεόν)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.