Βώτσος - Βογιατζή οι νικητές του 12ου Διεθνούς Κνώσειου Ημιμαραθώνιου

11:18 | 11/09/2018

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη (09/09) ο 12ος Διεθνής Κνώσειος Ημιμαραθώνιος που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.

Εκατόν εξήντα αθλητές από την Κρήτη, από διάφορα διαμερίσματα της χώρας μας και από το εξωτερικό, έδωσαν το παρόν στην εκκίνηση που δόθηκε από τον προαύλιο χώρο της Κνωσού και αφού τελέσθηκε ενός λεπτού σιγής για την μνήμη του Βερνάδου Ποθητού (ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου μας), του Μακαρώνα Αθανάσιου (αθλητή του Συλλόγου μας) και Κοτζαμπασάκη Δημήτρη (αθλητή φίλου του Συλλόγου μας) δόθηκε η εκκίνηση.

Η διαδρομή που διήνυσαν οι αθλητές ήταν δύσκολη αν αναλογιστεί κανείς την πολύ ζέστη, την συνεχή ροή των αυτοκινήτων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα (αφού ήταν αδύνατον να κλείσει εντελώς) Σε αυτό βοήθησαν η Ελληνική Αστυνομία, οι διασώστες, η Δημοτική Αστυνομία, η Λιμενική Αστυνομία και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.
Παρόλα αυτά όλοι οι αθλητές τερμάτισαν στο στάδιο Ελευθερίας με καλή ανάμνηση απο την διοργάνωση και την διαδρομή και η πρώτη θέση στους άνδρες διεκδικήθηκε από τους τρεις πρώτους νικητές μέχρι τα τελευταία μέτρα.

Στους άνδρες Μεγάλος νικητής ήταν ο αθλητής Βώτσος Χρήστος από την Σητεία με χρόνο 1 ώρα 15΄13 στην δεύτερη θέση ο αθλητής Σταύρος Ζαγκανάς απο Χανιά .με χρόνο 1 ώρα 15΄21  και στην τρίτη θέση ο αθλητής Σηφάκης Μανώλης από την Αγ.Βαρβάρα με χρόνο 1 ώρα 15΄38
Στίς γυναίκες μεγάλη νικήτρια ήταν η Βογιατζή Δήμητρα από το Ηράκλειο με χρόνο 1 ώρα 36΄57 στην δεύτερη θέση η Πευκιανάκη Ειρήνη από το Ηράκλειο με χρόνο 1 ώρα 38΄35 και τρίτη η Φουρναράκη Ειρήνη του ΣΜΚ με χρόνο 1 ώρα 42΄17
Παράλληλα διεξήχθη αγώνας αγώνας 1.000 μ. Με μικρή συμμετοχή αθλητών και τα έσοδα δ΄όθηκαν στον Σύλλογο ΑγκαλιάΖΩ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.