Βούρος: «Δείξτε μου παίκτη να κάνει τάκλιν δίχως χέρια»

23:34 | 15/01/2022

Ο Πραξιτέλης Βούρος, μετά την λήξη του παιχνίδιου, μίλησε στην κάμερα της Nova και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την επίμαχη φάση της Τούμπας με τον καταλογισμό του πέναλτι από τον Φωτιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το ματς: Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ευκαιρία, εμείς είχαμε του Τσιλιανίδη. Είχε την κατοχή, όχι τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά, αλλά δεν είχε τις ευκαιρίες. Αντίθετα εμείς ανοίξαμε το σκορ, αλλά ακυρώθηκε. Όλοι είδαν στο πέναλτι τι έγινε στη συγκεκριμένη φάση, αλλά η ομάδα μας δεν ασχολείται, αλλά σταδιακά πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά, γιατί χάνουμε βαθμούς έτσι.

Για τη φάση του πέναλτι: Τι να σας πω το είδατε και εσείς. Αν υπάρχει παίκτης που κάνει τάκλιν και δεν βάζει τα χέρια του ας έρθει να μου το δείξει.

Για το υπόλοιπο του παιχνιδιού: Δεν υπάρχει. Στη συνέχεια γίνεται διαπληκτισμός στην οποία πρέπει να δοθούν κάρτες. Ο ΠΑΟΚ μετουσίωσε τα λάθη που κάναμε γιατί δεν έκανε ευκαιρίες σε γκολ. Στο ποδόσφαιρο είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και να συνεχίσουμε μια χρονιά στην οποία δεν πάμε πάρα πολύ καλά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.