Βούρος: «Στόχος η εξάδα και να είμαστε ανταγωνιστικοί»

17:30 | 17/06/2022

Ο Πραξιτέλης Βούρος ήταν ξεκάθαρος για τους στόχους του ΟΦΗ τη νέα σεζόν - Ποιοι είναι οι προσωπικοί του στόχοι.

Ο Πραξιτέλης Βούρος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ. Παράλληλα ο 27χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν, μίλησε για τη νέα και το τι χρειάζεται για να επιτευχθεί ο στόχος, ενώ επανέλαβε την προσωπική του φιλοδοξία να κληθεί στην Εθνική ομάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Είναι σημαντικό να είμαι κομμάτι της προσπάθειας του ΟΦΗ»

O ΟΦΗ μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνίζομαι και να εξελίσσομαι σαν ποδοσφαιριστής. Υπάρχει εμπιστοσύνη από τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ. Βλέπουμε ότι η ομάδα κάνει μία προσπάθεια να μεγαλώσει σε όλα τα επίπεδα και σίγουρα για έναν ποδοσφαιριστή και δη Έλληνα είναι πολύ σημαντικό να νιώθει σημαντικός και να νιώθει κομμάτι της προσπάθειας που γίνεται. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα.

«Πέρυσι κάτι μας έλειψε»

Πέρυσι ο στόχος ήταν η εξάδα. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ημασταν ανταγωνιστικοί και με τις μεγάλες ομάδες, με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Κάτι μας έλειψε το οποίο πρέπει να βρούμε. Νομίζω ήταν η έλλειψη προσοχής και σοβαρότητας σε κάποια σημεία που έπρεπε να δείχνουμε. Μπορεί να καταστραφείς σε δύο παιχνίδια, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο από εμάς αλλά έδειξε μεγαλύτερη σοβαρότητα και μπήκε στα πλέι οφ.

«Είναι πολύ βασικό να σε υπολογίζει και να σε θέλει ο προπονητή»

Είναι πολύ βασικό να σε υπολογίζει και να σε θέλει ο προπονητής. Κάθε παίκτη τον ενδιαφέρει να σε σέβεται και αυτό το έχω βρει στον ΟΦΗ και η συμπεριφορά του προπονητή είναι ίδια προς όλους. Στην άμυνα κάθε προσθήκη που θα γίνει, θα είναι για το καλό της ομάδας για να μην ξεχνάμε πως μας πάει μπροστά το σύνολο και όχι η ατομική εικόνα του καθενός.

«Στόχος η εξάδα, να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα»

Στόχος είναι να μπούμε στην εξάδα, να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και αν με ρωτάς για τους προσωπικούς στόχους, να είμαστε όλοι υγιείς. Καμία φορά το ξεχνάμε, επικεντρωνόμαστε σε άλλα πράγματα αλλά πρέπει να το θυμόμαστε. Καλό είναι να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα γιατί έχει κουραστεί από κάποια πράγματα, να χαρεί το ποδόσφαιρο και να διατηρηθεί το επίπεδο του ποδοσφαίρου σε υψηλό επίπεδο.

«Η φιλοδοξία μου είναι να κληθώ στην Εθνική»

Σίγουρα επιδιώκω να παίξω στην Εθνική. Παρακολουθώ την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια. Είναι τιμή για έναν παίκτη να φοράει το εθνόσημο και για μένα προσωπικά είναι το μεγαλύτερο. Τα παιδιά στην Εθνική έκαναν τρομερή προσπάθεια σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Μακάρι να επιστρέψει η εθνική ομάδα στο επίπεδο που ήταν, αλλά χρειάζεται υπομονή. Αυτή η γενιά έχει κουβαλήσει μια τεράστια ευθύνη, οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε την προσπάθεια. Η προσωπική μου φιλοδοξία είναι να βρεθώ στις κλήσεις του προπονητή.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΡΟΥ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.