Βούρος: Το πιο αναμενόμενο «διαζύγιο»

ΟΦΗ

Το χάσμα ανάμεσα σε ΟΦΗ και Βούρο ήταν μεγάλο και φάνηκε εξ αρχής ότι θα έρθει το φινάλε.

Έξι διαζύγια ανακοίνωσε χθες ο ΟΦΗ, που πηγαίνει για ένα μεγάλο ριφρές το καλοκαίρι αναγκασμένος πλέον να καλύψει τα κενά που άφησαν οι Βούρος, Μεγιάδο, Τοράρινσον, Μπάκου, Φελίπε και Μοσκέρα.

Αν θα έπρεπε κάποιo από τα διαζύγια να θεωρηθεί έκπληξη αυτό είναι του Μεγιάδο, ο οποίος αν και έδειξε τη διάθεση να αποδεχθεί την πρόταση του ΟΦΗ και να ανανεώσει, τελικά άλλαξε στάση κι έβαλε... στην αναμονή την Κρητική ομάδα.

Έκπληξη σίγουρα δεν θεωρείται ο επίλογος με τον Πραξιτέλη Βούρο. Το είχαμε γράψει ότι μαζί με τον Τοράρινσον ήταν οι πιο δύσκολες περιπτώσεις. Υπήρχε διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα σε αυτά που έδινε ο ΟΦΗ και αυτά που ήθελε ο Έλληνας αμυντικός, μα το κυριότερο φαίνεται πως δεν υπήρχε η διάθεση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να κάτσει ξανά στο τραπέζι.

Ο Βούρος κοίταξε το συμφέρον του όπως κάνει κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Προφανώς αισθάνθηκε ριγμένος από την πρόταση που του έκανε ο ΟΦΗ, αλλά από την άλλη δεν βγήκε κάποια διάθεση να συζητήσει ξανά με τους ανθρώπους της Κρητικής ομάδας μπας και βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο ΟΦΗ τελείωσε το συγκεκριμένο θέμα χωρίς να το αφήσει να γίνει σίριαλ και το θέμα είναι η επόμενη μέρα ώστε να καλυφθεί το κενό που αφήνει. Προφανώς θα αποτελέσει αγωνιστικό πλήγμα η απώλειά του και σίγουρα έχει φέρει εύλογη γκρίνια από την πλευρά των φιλάθλων και πλέον ο Ομιλος είναι υποχρεωμένος να βρει τον αντικαταστάτη του όχι μόνο για να ξεχαστεί ο Βούρος, αλλά για να δυναμώσει αμυντικά η ομάδα τη νέα σεζόν. Οτιδήποτε άλλο θα αφήσει το θέμα να σέρνεται και το ίδιο θα σέρνεται και η εσωστρέφεια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.