Βουτσελάς: «Εμείς το αφεντικό»

17:07 | 30/03/2021

Ο τερματοφύλακας της Επισκοπής μίλησε για το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη (31/03).

Οι Ρεθυμνιώτες δίνουν αύριο το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους στη Football League και θέλουν να πάρουν την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Βουτσελάς με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, υποστήριξε ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει πως μπορεί να γίνει το αφεντικό στο ματς. Αναλυτικά είπε:

"Όποιες και να είναι οι δυσκολίες, όσοι παίξουμε θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας για να καλύψουμε τα όποια κενά υπάρξουν.

Στη Ρόδο πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα άσχετα από το γεγονός ότι αξίζαμε τη νίκη.

Με τον Αστέρα παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να μην κοιτάζουμε τί συμβαίνει απ’ έξω και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα για να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να το δείξουμε έμπρακτα ότι εμείς μπορούμε να είμαστε το αφεντικό του αγώνα.

Χαίρομαι που ξεκίνησα στη Ρόδο και που όλα πήγαν καλά. Αυτό όμως, πάει τέλειωσε. Τώρα έχουμε τον Αστέρα και ξεκινάμε ξανά από το “μηδέν”. Εγώ από τη μεριά μου θα προσπαθώ να είμαι έτοιμος και φυσικά συνεχώς στις βλέψεις του προπονητή.

Ως Επισκοπή, είμαστε εδώ για να κάνουμε μια καλή πορεία. Στο εγγύς μέλλον θα δείξουμε από τί μέταλλο είμαστε φτιαγμένοι".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.