​Βραβείο Fair Play στη Δανάη Σιδηρά

20:14 | 13/12/2021

Η παίκτρια του Εργοτέλη βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠΠ και την αποθέωσε ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη πήρε το βραβείο fair play του ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών) καθώς σε αγώνα της Κρητικής ομάδας, η Δανάη - Ελένη Σιδηρά προτίμησε να μην ολοκληρώσει την επίθεσή της, σε μια φάση όπου αντίπαλό της ήταν τραυματισμένη στον αγωνιστικό χώρο.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Απρίλιο, στον αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου ΑΕΚ Μεσολογγίου - Εργοτέλης, βρέθηκε στο έδαφος μια παίκτρια της ΑΕΚ Μεσολογγίου από τραυματισμό και η ομάδα του Εργοτέλη εκδήλωσε επίθεση χωρίς ο διαιτητής να έχει διακόψει τον αγώνα. Όταν η παίκτρια του Εργοτέλη Δανάη Σιδηρά έφτασε σε προφανή θέση για γκολ, αντί εύκολα να σκοράρει, κλώτσησε την μπάλα άουτ, εφαρμόζοντας το fair play.

«Το σκορ ήταν 3-2, θα μπορούσα να τελειώσω το παιχνίδι κάνοντας το 4-2, αλλά δεν θα αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου. Εκείνη τη στιγμή το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι μία παίκτρια είναι κάτω. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να βγάλω την μπάλα εκτός», δήλωσε κατά τη βράβευσή της η Σιδηρά, ενώ αποθεώθηκε και από τον Ντέμη Νικολαϊδη που ήταν στην παρουσίαση της εκδήλωσης (λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό έγινε στο στούντιο): «Για μένα είναι το πιο σημαντικό βραβείο. Είναι ένα βραβείο που έχει να κάνει με ανθρώπους. Συγχαρητήρια Δανάη», ήταν το σχόλιο του Νικολαϊδη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.