Βραβεύσεις και αποθέωση στα «Δύο Αοράκια»

SMS
18:25 | 12/05/2019

Η χρονιά που οδεύει στην ολοκλήρωση της είχε έντονο ομιλίτικο «χρώμα»…

Οι χαρές ήταν πολλές και απομένει να προσθέσει ακόμη μία στην οικογένεια του ΟΦΗ το σύνολο του Βασίλη Ράλλη με την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Στο ημίχρονο, έτσι, του ματς κόντρα στην Αγία Παρασκευή το τμήμα μπάσκετ του Ομίλου βράβευσε τις ομάδες του συλλόγου που διακρίθηκαν φέτος.

Συγκεκριμένα, βράβευσε τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β' Εθνικής και τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος του Γιουχτα, Νίκος Μπουνάκης.

Τιμήθηκαν, ακόμη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης, και η ανδρική ομάδα βόλεϊ για την άνοδο στη Volley League, με τη βράβευση να κάνουν οι Τάκης Χωραΐτης και Συμεών Καμπάκας.

«Ολοκληρώνεται μία ονειρεμένη χρονιά. Ανεβήκαμε στο βόλεϊ, ανεβαίνουμε στο μπάσκετ, μακάρι να παραμείνει στην κατηγορία και ο ποδοσφαιρικός ΟΦΗ. Η νέα χρονιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, αλλά εδώ είμαστε», τόνισε μετά την βράβευσή του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης.

ΔΑΝΔΑΛΗΣ-ΑΟΡΑΚΙΑ.jpg#asset:93731

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, βράβευσε τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ για την κατάκτηση του Παγκρητίου πρωταθλήματος, ενώ οι Μανώλης Αλεξάκης και Γιώργος Τζωρακολευθεράκης τίμησαν τον Ηλία Πουρσανίδη για την συμβολή του στη νέα εποχή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.