Βραχυκύκλωμα...

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν ακίνδυνος και ήρθε η ήττα με 1-0.

Ο Όμιλος δεν μπόρεσε να παρουσιάσει το απαιτούμενο πρόσωπο και γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα του στο «Γεντί Κουλέ». Ήταν η 3η συνεχόμενη και η 2η για την Super League 1.

Το σύνολο του Σίμου δεν κατάφερε να φτιάξει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τον Ζίφκοβιτς και έμεινε στο μηδέν.

Ο Σωτηρίου υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Μπράουν, Μαρινάκης, Γιαννούλης και Κοροβέσης. Οι Κουτρουμπής και Νέιρα ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και ο Ναμπί ανέλαβε το ρόλο του οργανωτή.

Οι Τσιλιανίδης και Σεμέντο έπαιξαν στις πλευρές της επίθεσης και στην κορυφή χρησιμοποιήθηκε ο Φιγκεϊρέντο.

Είχε Σωτηρίου

Το παιχνίδι είχε καλό τέμπο από το ξεκίνημα του, όμως δεν είχε φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν λίγο πιο επιθετικοί, αν και δεν έφταναν μπροστά από τον Σωτηρίου.

Μετά το πρώτο 10λεπτο, μάλιστα, το σύνολο του Σίμου πήρε μέτρα στο γήπεδο και έγινε απειλητικό στο 15’ και στο 16’, με σουτ των Σεμέντο και Ναμπί, αντίστοιχα.

Ήταν ένα παιχνίδια… κυριαρχίας στο χορτάρι, με την κάθε ομάδα να προσπαθεί να επιβληθεί.

Οι παίκτες του Φερέιρα, έτσι, στα μέσα του ημιχρόνου είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 18’ σε τετ α τετ του Λημνιού και στο 27’ σε κεφαλιά του Ελ Καντουρί.

Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, ο Σωτηρίου αντέδρασε εκπληκτικά. Ο ΟΦΗ δεν είχε τρόπο να βγάλει συνδυαστικό ποδόσφαιρο και ο αντίπαλος υπερείχε. Στο 36’, μάλιστα, ο τερματοφύλακας του Ομίλου είπε «όχι» στο τεχνικό πλασέ του Μπίσεσβαρ. Μέχρι το φινάλε του α’ 45λεπτου δε σημειώθηκε κάτι αξιόλογο και δεν υπήρξε σκορ έως την ανάπαυλα.

«Νωχελικός»

Ο ΟΦΗ εξακολουθούσε να μη βγάζει συνεργασίες και κατ’ επέκταση δεν έβρισκε «δρόμους» για ν’ απειλήσει.

Από το 56’, μάλιστα, τα πράγματα έγιναν πολύ πιο δύσκολα, αφού ο Λημνιός «έστρωσε» στον Μίτσιτς κι αυτός μ’ ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ (0-1).

Όσο ο Όμιλος δε δημιουργούσε, τόσο οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο κοντά στη νίκη. Στο 64’, εξάλλου, λίγο έλειψε να βάλουν ένα δεύτερο τέρμα με τον Λημνιό.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν έβγαζε την παραμικρή αντίδραση και τα λεπτά κυλούσαν υπέρ του «δικεφάλου».

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ νευρικοί και έκαναν αρκετά αβίαστα λάθη. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, απείλησε εκ νέου, στο 77’ με τον Ελ Καντουρί και στο 80’ με τον Μπίσεσβαρ.

Οι ηττημένοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη συνάντηση στο 82’ ξανά με το μακρινό σουτ του Μάνου, που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 89’ ο επιθετικός του ΟΦΗ βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Εσίντ, ωστόσο ο Τζήλος έδειξε «παίζετε» και δεν έγινε χρήση VAR, αν και φάνηκε να υπάρχει μαρκάρισμα.  

Τίποτα δεν άλλαξε και ο ΠΑΟΚ πήρε ένα σπουδαίο «διπλό».

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής (83’ Στάικος), Νέιρα, Ναμπί (73’ Μάνος), Τσιλιανίδης (83’ Φερέιρα), Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο.

ΠΑΟΚ: (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς, Μάτος, Ινγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Λημνιός, Αουγκούστο, Μίτσιτς, Ελ Καντουρί (77’ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ (87’ Εσίντ), Σφιντέρφσκι (73’ Μάνος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θυμηθείτε το live του ματς

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.