Βραζιλία: Επόπτης γραμμών πυροβολήθηκε για μια θέση πάρκινγκ

17:04 | 21/11/2023

Ένας επόπτης γραμμών στη Βραζιλία, ο Ζοάο Μάρκες Περέιρα Νταό, δολοφονήθηκε εν ώρα εργασίας για μια θέση πάρκινγκ έξω από το γήπεδο...

Σοκ στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Ένας επόπτης γραμμών σε πρωταθλήματα χαμηλότερων κατηγοριών, δολοφονήθηκε την ώρα που εκτελούσε τα χρέη του σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Σύμφωνα με την «Daily Star», ο 57χρονος Ζοάο Μάρκες Περέιρα Νταό, δολοφονήθηκε εν ώρα εργασίας, όσο εκτελούσε χρέη linesman σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην αγροτική πόλη Μακαΐμπα, στην ευρύτερη περιοχή του Νατάλ στη βορειοανατολική Βραζιλία.



Ο λόγος ήταν μια θέση πάρκινγκ. Ο 38χρονος Λάρσιο Πέδρο Ντα Σίλβα ο οποίος δολοφόνησε τον Νταό, είχε παρκάρει τη μηχανή του, κοντά στην πλάγια γραμμή του γηπέδου. Ο επόπτης του ζήτησε να τη μετακινήσει, ωστόσο ο 38χρονος δράστης δεν το έκανε και αφού πήγε πρώτα στο σπίτι του, επέστρεψε στο γήπεδο και πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τον άτυχο βοηθό.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Σεπτέμβρη, ωστόσο μαθεύτηκε τα τελευταία 24ωρα, καθώς ο Περέιρα Νταό άφησε την τελευταία του πνοή στις 15 Νοεμβρίου.Ο 57χρονος ήταν γνωστός στον χώρο του ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, καθώς εργαζόταν επί 40 χρόνια και είχε κρατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Πηγή: Gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.