Βραζιλία: Η Γκρέμιο με χατ τρικ του Σουάρες σε 20' νίκησε 4-3 την Μποταφόγκο και έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου

12:22 | 10/11/2023

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες η Γκρέμιο επικράτησε 4-3 της Μποταφόγκο και έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου στη Βραζιλία έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Τρομερό σε εξέλιξη ματς προσέφεραν στους φιλάθλους τους η Μποταφάγκο και η Γκρέμιο με τη δεύτερη να επικρατεί 4-3 με τρομερή ανατροπή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Λουίς Σουάρες. Η Μποταφόγκο προηγήθηκε με 3-1, όμως ο Ουρουγουανός επιθετικός με χατ τρικ γύρισε το ματς και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με σκόρερ τον Ντιέγκο Κόστα. Ο Εβερτόν απάντησε τρία λεπτά αργότερα, όμως η Μποταφόγκο με γκολ του Σάντος στο 29'΄και του Μάρλον στο 46' προηγήθηκε με 3-1.

Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε από τον Λουίς Σουάρες ο οποίος με τρία γκολ μέσα σε είκοσι λεπτά (50, 53, 69) γύρισε το ματς και έδωσε στην ομάδα του τη νίκη.

Με αυτό το τρίποντο η Γκρέμιο έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την Μποταφόγκο με 59 βαθμούς (με αγώνα περισσότερο), όσους έχει και και η Παλμέιρας, ενώ ακολουθούν η Μπραγκαντίνο με 58 και η Φλαμένγκο με 56.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.