"Βράζουν" στην ΑΕΚ με τη διαιτησία

15:13 | 15/04/2021

Στο παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τους Πατρινούς σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Basket League, ωστόσο είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία των Παπαπέτρου, Μάνου και Τσαρούχα.

Η Ένωση, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση και επιτίθεται στον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι. Αναλυτικά:

«Για άλλη μία φορά στην εφετινή αγωνιστική περίοδο και υπό την κάλυψη-προστασία, που παρέχουν οι διαμορφωθείσες (εξαιτίας της πανδημίας) συνθήκες με τα χωρίς κόσμο γήπεδα, όλοι οι φίλαθλοι είδαν τι έγινε-τι γίνεται...

Χθες τη νύχτα, γίναμε μάρτυρες της «αποκάλυψης» του «Προγράμματος», που οραματίζεται για το Μπάσκετ «του αύριο του αγαπημένου μας αθλήματος» ο υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ο.Κ., κ. Λιόλιος. Ενημερωθήκαμε «διά ζώσης» για τις απόψεις του στο «πρόβλημα» της Διαιτησίας και πώς προτίθεται να το επιλύσει την επαύριον της εκλογής του. Γνωρίζουμε, ότι ο κ. Λιόλιος εγγυάται μια ομοσπονδία που «θα στέκεται αρωγός στο πλευρό μας, δίνοντας ώθηση, τεχνογνωσία και υποστήριξη», μια ομοσπονδία που θα οδηγήσει το άθλημα στην «ουσιαστική ανάπτυξη», μια ομοσπονδία, που θα κινείται με «πραγματική ανεξαρτησία», μια ομοσπονδία, που θα στοχεύσει στην «απόλυτη διαφάνεια». Όλες άλλωστε οι «πρωτοβουλίες» του ιδιαίτερα τον τελευταίο κρίσιμο «προεκλογικό» χρόνο αυτό καταδεικνύουν. Είπαμε όλοι οι φίλαθλοι είδαν τι έγινε-τί γίνεται...

Για τα άνωθεν, λοιπόν, «στηρίζουμε» την «εξυγίανση», που επικαλείται ο κ. Λιόλιος για τη «σωτηρία» του ελληνικού μπάσκετ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.