Βρέντζος: «Συνεχίζουμε την καθαρή και παλικαρίσια προσπάθεια μας απέναντι στον ποδοσφαιρικό υπόκοσμο»

08:35 | 11/12/2023

Οργισμένος κατά του διαιτητή Αναστόπουλου εμφανίστηκε μέσω ανάρτησής του, ο Γιώργος Βρέντζος, όσον αφορά τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο ματς με την Ηλιούπολη, όπου τα Χανιά ηττήθηκαν με 1-0.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Θέλω κι έχω να πω πολλά. Δεν μπορούμε όμως να μιλάμε για ποδόσφαιρο και γενικά για αθλητισμό όταν χαροπαλεύει ένας – ακόμα – άνθρωπος μετά από τραυματισμό κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έλαβαν χώρα στα πλαίσια ενός αθλητικού αγώνα.

Δεν μπορώ όμως και να σιωπήσω εντελώς μπροστά στην αδικία και αλητεία του διαιτητή Κωνσταντίνου Αναστασόπουλου, καθώς και των ηθικών αυτουργών, για τη σημερινή “χειρουργική” διαιτησία εις βάρος της ομάδας των Χανίων. Δε χρειάζεται να πω περισσότερα, όποιος ήταν στο γήπεδο – και καταλαβαίνει μπάλα – ξέρει πολύ καλά τι έγινε.

Δεν μας υπολόγιζαν στην αρχή. Άρχισε να τους λούζει κρύος ιδρώτας όταν κερδίσαμε και τους 3 συνδιεκδικητές του τίτλου και μάλιστα εκτός έδρας. Μας έβλεπαν στην κορυφή και τους έπιανε ίλιγγος. Μας φοβούνται κι έχουν αρχίσει να το δείχνουν όλο και περισσότερο.

Ξεκίνησαν στο ματς με τον ΠΑΟ Β’ με τον μη καταλογισμό καταφανέστατου πέναλτι. Συνέχισαν στον αγώνα με τον Γιούχτα με την ακύρωση γκολ μας ως επιθετικού φάουλ. Το προχώρησαν ακόμα περισσότερο σήμερα στην Ηλιούπολη με πλήθος λανθασμένων υποδείξεων εις βάρος μας. Όσο προχωράει το πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα στα play-offs, θα δούμε πολύ χειρότερα.

Εκεί σκοπεύουν να βγάλουν πολύ χρήμα (γι’ αυτό άλλωστε επινόησαν το παγκοσμίως πρωτοφανές σύστημα της διαίρεσης των βαθμών διά δύο)…

Εμείς συνεχίζουμε την καθαρή και παλικαρίσια προσπάθεια μας απέναντι στον ποδοσφαιρικό υπόκοσμο. Στο τέλος θα κερδίσει το ποδόσφαιρο!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.