Βρέθηκε κοντά στον ΟΦΗ, «χάλασε» η μεταγραφή του στη Βίλεμ λόγω κορωνοϊου!

SMS
09:02 | 16/04/2020

​Ο Πανσερραϊκός με ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι λόγω της πανδημίας, ναυάγησε η μεταγραφή του Αποστόλη Αποστολόπουλου στην Ολλανδική Βίλεμ

Στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ο ΟΦΗ είχε ''τσεκάρει'' την περίπτωση του 17χρονου Αποστόλη Αποστολόπουλου, είδηση που είχε αποκαλύψει το Capitano.gr. Mάλιστα, η περίπτωση του είχε προχωρήσει όμως τελικά δεν κατάφερε να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την Βίλεμ, ίσως λίγο πιο προχωρημένο. Ο παίκτης και η ομάδα είχαν έρθει σε συμφωνία με τον Ολλανδικό σύλλογο όμως ο κορωνοϊος πάγωσε τις εξελίξεις. Αυτό ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκος.

Ήταν ένα ολοκληρωμένο deal καθώς όλες οι πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία, όμως η αβεβαιότητα που έχει δημιουργηθεί στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο «χάλασε» τη μεταγραφή.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:
«Τα μέλη της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό των «λιονταριών» καθώς και τα ΜΜΕ, ότι ο Αποστόλης Αποστολόπουλος, που ξεκίνησε από πολύ μικρός στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού και εντυπωσιάζει με την παρουσία του στην Γ΄ Εθνική τα τελευταία 2 χρόνια, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας και δεν ισχύει η προφορική συμφωνία με την Ολλανδική Βίλεμ. Είχαμε ενημερώσει στις 3 Φεβρουαρίου, ότι ο ποδοσφαιριστής μας, θα μετέβαινε στο Τίλμπουργκ για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να προπονηθεί από το επιτελείο των Ολλανδών, προκειμένου να επικυρωθεί η μεταγραφή. Η διαδικασία καθυστέρησε και οι δυσάρεστες εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού, οδήγησαν στο πάγωμα οποιασδήποτε επίσημης διαπραγμάτευσης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.