Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Πολ Πογκμπά!

19:03 | 11/09/2023

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Γάλλος μέσος των «μπιανκονέρι» βρέθηκε θετικός στην ουσία τεστοστερόνη μετά από σχετικό έλεγχο έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε αμέσως μετά το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ουντινέζε, στην πρεμιέρα της φετινής Serie A.

Μάλιστα, στην εν λόγω αναμέτρηση τις 20ης Αυγούστου στο Ούντινε, ο 30χρονος χαφ της Γιουβέντους δεν είχε αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να τον αφήνει στον πάγκο καθ' όλη τη διάρκεια του 90λέπτου.

Όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, στον οργανισμό του έμπειρου μέσου βρέθηκαν υψηλά ποσοστά τεστοστερόνης. Πλέον, άπαντες στο «στρατόπεδο» της Γιούβε, αλλά και ο ίδιος ο Πολ Πογκμπά, περιμένουν τη δεύτερη ανάλυση ώστε να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

Εφόσον βρεθεί εκ νέου θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ, τότε, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει με δύο χρόνια αποκλεισμό από την αγωνιστική δράση, με ορισμένα ιταλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ακόμη και 4ετή αποκλεισμό, αν φυσικά αποδειχθεί πως υπήρξε δόλος και σκοπιμότητα στην χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.