«Βροχή» τα γκολ στο Μαρτινέγκο

08:49 | 28/08/2023

O Eργοτέλης επικράτησε με 6-0 του Αγίου Δημητρίου, σε φιλική αναμέτρηση

Η ενημέρωση του Εργοτέλη:

«Βροχή» τα γκολ στο Μαρτινέγκο.

Η δημιουργικότητα και η ευστοχία αποτέλεσαν τα κλειδιά της επιτυχίας για την ομάδα μας, στο σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μια καλοστημένη ομάδα, αυτή του Καβροχωρίου.

Από το πρώτο μόλις λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους σε πιο παθητικό ρόλο καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το παιχνίδι πέρα από τα τρεξίματα και τον έντονο ρυθμό του, χαρακτηρίστηκε από τις σκληρές μονομαχίες εντός αγωνιστικού χώρου, οι οποίες δημιουργούσαν ατμόσφαιρα επίσημης αναμέτρησης.

Το αποτέλεσμα όπως ήταν φυσικό, μόνο ικανοποίηση μπόρεσε να φέρει, τόσο στο προπονητικό επιτελείο, όσο και στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» και χειροκρότησαν τη προσπάθεια και των δύο ομάδων.

Αυτό που επίσης άφησε θετική εντύπωση, είναι η συνεχής βελτίωση της ομάδας όσο πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος. Η επιστροφή του Στέφανου Τσαμαντιώτη ήρθε να προσθέσει ποιότητα στο ήδη υπάρχον ρόστερ. Η διοίκηση μάλιστα επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές μας, μετά το τέλος του ματς, κερνώντας πίτσες, θέλοντας έτσι για άλλη μια φορά να τους δείξει ότι βρίσκεται κοντά τους σε κάθε προσπάθεια.

Ξεκινάει μια νέα εβδομάδα με σκληρή προετοιμασία, αναμένοντας το επόμενο φιλικό στις Μοίρες.

Εργοτέλης (Μπαστάκης)

Α' ημίχρονο: Παπαδάκης, Κορνάρος, Φαϊτάκης, Πλατοκόυκης, Μαυροειδής, Μερκουλίδης, Παναγιωτάκης, Χότζα, Κατσούρι, Ντίσα, Σαμπροβαλάκης

Β' ημίχρονο: Μιράσι, Σφακιανάκης, Παρασύρης, Αλεξανδράκης, Κοζορώνης, Πακιουφάκης, Τσαμαντιώτης, Ψυχαράκης, Κρασανάκης

Τα γκολ: Χότζα Έρμε, αυτογκόλ Αγ.Δημητρίου (από σέντρα Μερκουλίδη), Ντίσα, Τσέρος, Τσαμαντιώτης (από πέναλτι σε Πακιουφάκη), Τσαμαντιώτης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.