«Βροχή» τα συγχαρητήρια στον Αντώνη Τσαπατάκη για την παγκόσμια διάκριση!

17:29 | 01/08/2023

Με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη κατηγορία SB3 στην Αγγλία

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συγχαίρει τον Κρητικό Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία SB3 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μάντσεστερ.

Συγκεκριμένα ο κ. Αρναουτάκης αναφέρει:

«Ο Αντώνης Τσαπατάκης συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα το βιβλίο της δικής του αθλητικής διαδρομής. Ύστερα από τις μεγάλες παγκόσμιες διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια, ο Κρητικός Παραολυμπιονίκης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. πρόσθιο στην κατηγορία SB3 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μάντσεστερ μας κάνει όλους υπερήφανους για άλλη μια φορά.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, τον συγχαίρουμε για αυτή τη μεγάλη διάκριση, τονίζοντας πως το παράδειγμα του, η αθλητική του πορεία, η ανεξάντλητη δύναμη της θέλησης και της επιμονής, αποτελούν σπουδαία πρότυπα για όλους τους νέους σήμερα. Είμαστε βέβαιοι πως ο Αντώνης Τσαπατάκης μας επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες διακρίσεις για το μέλλον».

Ο Δήμαρχος Χανίων

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και Παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη συγχαίρει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά-Κολύμβησης που διεξάγεται στο Μάντσεστερ.

Στη συγχαρητήρια ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Χανίων αναφέρει:

«Τα Χανιά και η Ελλάδα νιώθουν περήφανοι για τη νέα μεγάλη διάκριση του συντοπίτη μας, εκ νέου Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο Μάντσεστερ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η χρυσή πρωτιά του Αντώνη, στα 100 μέτρα πρόσθιο της κατηγορίας SB4 επιβεβαιώνει τη βαθιά παράδοση του Χανιώτικου αθλητισμού και στον υγρό στίβο, ενώ είναι μία ακόμα απόδειξη ότι η βαθιά θέληση και η δύναμη ψυχής φέρνουν κορυφαίες στιγμές στη ζωή.

Μετά το περυσινό χρυσό μετάλλιο και τη νέα πρώτη θέση, ο Αντώνης Τσαπατάκης εξασφαλίζει παράλληλα τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Θερμά συγχαρητήρια Αντώνη, σε σένα, τους προπονητές και την οικογένειά σου. Μας κάνεις υπερήφανους όχι μόνο με τις διακρίσεις αλλά και με τη στάση ζωής σου. Σε ευχαριστούμε».

Διαβάστε αναλυτικά στο Cretalive.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.