Χαλαρώνει και μπαίνει σε ρυθμούς ΑΟΧ/Κισσαμικού

17:50 | 27/02/2018

Μετά τον ισόπαλο 0-0 αγώνα με την Καλλιθέα, ο Εργοτέλης ξεκουράζεται και ετοιμάζεται να μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας για το κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Η αποστολή της κρητικής ομάδας, επέστρεψε στη βάση της το πρωί της Τρίτης (27/2), με τους παίκτες να δίνουν αμέσως ραντεβού για τις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου, προκειμένου να κάνουν την απαραίτητη αποθεραπεία όσοι ήταν βασικοί και να προπονηθούν κανονικά οι υπόλοιποι. 

Στις τάξεις του Εργοτέλη επικρατεί σχετική ικανοποίηση για την έκβαση του αγώνα με την Καλλιθέα, καθώς μπορεί να μην ήρθε η νίκη, παρόλα αυτά και βάσει της αρνητικής εξέλιξης που πήρε η αναμέτρηση μετά την αποβολή του Λαδά, υπάρχει ικανοποίηση για τον τρόπο που στάθηκε στη συνέχεια της αναμέτρησης. 

Την Τετάρτη (28/2) έχει δοθεί ρεπό στους παίκτες του Εργοτέλη, οι οποίοι όλοι μαζί την Πέμπτη θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση για τον αγώνα της Δευτέρας (5/3) στις 5:00 στα Περιβόλια με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Για τον αγώνα αυτό ο προπονητής του Εργοτέλη από τώρα γνωρίζει τη μοναδική δεδομένη απουσία που θα έχει, του τιμωρημένου Λαδά. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.