Χάλκινο μετάλλιο ο Πρεβολαράκης στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα

16:00 | 24/11/2021

Ο υπαστυνόμος Γιώργος Πρεβολαράκης ήρθε 3ος στα 82κ. ελληνορωμαϊκής στο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Τεχεράνη και στο καθοριστικό αγώνα νίκησε αθλητή από την Αλγερία.

Επιτυχία για τον παλαιστή Γιώργο Πρεβολαράκη στο 35ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 82κ. ελληνορωμαϊκής στο CISM World Military Wrestling Championship, που διεξάγεται στην Τεχεράνη.

Στην κατηγορία σχηματίστηκαν όμιλοι. Ο υπαστυνόμος Πρεβολαράκης σημείωσε δύο νίκες και ισάριθμες ήττες και προκρίθηκε στον μικρό τελικό. Νίκησε τον Αρμένιο Βαρντανιάν και τον Σύριο Αλμαρντίνι, ενώ ηττήθηκε από τον Ρώσο Οζάεβ και τον Ιρανό Εσμαίλι. Οι δύο νίκες τον έστειλαν στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, όπου κατέβαλλε τον Αμπντελακαρίμ από την Αλγερία με 4-2 κι εξασφάλισε την 3η θέση. Στο ίδιο πρωτάθλημα, ο πυροσβέστης Χρήστος Χριστοφορίδης κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία -72 κιλών της ελληνορωμαϊκής πάλης.

Η διοργάνωση, που ολοκληρώνεται την Παρασκευή, έχει πολύ υψηλό επίπεδο με Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κόσμου Ευρώπης να είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.