​Χαμένη ευκαιρία για την Κ19 του ΟΦΗ

18:42 | 18/03/2023

Έμεινε στο 2-2 με τον Άρη.

Με πρωταγωνιστή τον Rayann Fallatah, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε το πέναλτι, απ’ το οποίο o OFH άνοιξε το σκορ, η Κ19 του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) την αντίστοιχη του Άρη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League Κ19, σε αγώνα που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό, όταν μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Fallatah, o Αποστολάκης ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Στο 20′ το σουτ του Ρολλάκη είχε απάντηση από τον Καρακασίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 39′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηιωάννου, έπειτα από χέρι του Σημαντηράκη.

Η πίκρα όμως για τον ΟΦΗ κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, αφού λίγο μετά τη σέντρα ο Fallatah κοντρόλαρε εξαιρετικά τη μπάλα εντός περιοχής και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στoν Όμιλο.

Στο β’ ημίχρονο, ο ΟΦΗ θα μπορούσε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, αλλά στο 68′ ο Θεοδοσουλάκης δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ τον Καρακασίδη. Το παιχνίδι μάλιστα πήρε αντίθετη τροπή στο 77′ όταν ο Σγουρός με εντυπωσιακό σουτ νίκησε τον Καλαφάτη, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο κάθετο δοκάρι πριν περάσει την γραμμή τέρματος.

Στο 87′ ο Καλαφάτης είπε “όχι” σε σουτ του Σταυρόπουλου, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Χότζα έδιωξε τη μπάλα, πριν περάσει τη γραμμή τέρματος από το πλασέ του Παναγίδη. Η τελευταία φάση στο ματς ήταν για τον ΟΦΗ, αλλά ο Καρακασίδης μπλόκαρε τη μπάλα μετά το σουτ του Γανόπουλου κι έτσι το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον συγκεκριμένο βαθμό ο ΟΦΗ έφτασε τους 32 σε 20 αγώνες και αναρριχήθηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως δύο ματς λιγότερα από τις ομάδες που προπορεύονται.

Κ19 ΟΦΗ: Καλαφάτης, Φανουράκης (46’ Καρανδινός), Ρολάκης, Σαλούστρος, Χότζα, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Πιστικός (67′ Αδαμάκης), Φαλατάχ (67′ Ζαχαριουδάκης), Φαϊτάκης (74′ Γανόπουλος), Σημαντηράκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.