Χαμένη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο!

19:04 | 04/07/2021

Καλύτερος ο Ηρόδοτος στη Ραφήνα, αλλά έμεινε στο 0-0 με τη Θύελλα στην 3η αγωνιστική των μπαράζ

Ο Ηρόδοτος ήταν η ομάδα που έπαιξε και απείλησε στη Ραφήνα, αλλά έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα μεγάλο διπλό μένοντας στο 0-0 με τη Θύελλα. Η ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου δημιούργησε κι έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τις νίκες της και να φτάσει την Κηφισιά στους 6 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος η κρητική ομάδα απείλησε με Μυλωνά και Γκίνη, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στο 27' προηγήθηκε με τον Καλαμιώτη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι.

Στο δεύτερο μέρος η Θύελλα προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της, αλλά ο Ηρόδοτος συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να πιέζει, δημιουργγώντας τις προϋποθέσεις για το πολυπόθητο γκολ.

Στο 65' ο Γαρεφαλάκης νικήθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Σταματόπουλο, ο οποίος ήταν αναμφίβολα ο MVP κρατώντας ζωντανή τη Θύελλα.

Οι συνθέσεις:

Θύελλα Ραφήνας: Σταματόπουλος, Μαργέτης, Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Σουλτανίδης(92′ Μπαριτάκης), Τσάκωνας, Παπαδόπουλος, Δημητρίου και Ζέκιο(22΄ Σπαρτάλης).

Ηρόδοτος: Γεωργίου, Καργιωτάκης, Χαρίτος, Κανδηλάκης, Γ. Κοιλιάρας, Αργκιλέσι, Κοντογιάννης(58′ Κασσαπάκης), Καλαμιώτης,(58΄ Κίσσας) Δ. Κοιλιάρας, Γκίνη, Μυλωνάς(69΄ Μυλωνάς).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.