ΟΦΗ-Βόλος 0-0: Κάποιος να βάλει την μπάλα στα δίχτυα!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες, αλλά δεν είχε τον παίκτη να βάλει την μπάλα στα δίχτυα κι έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο στο «Γεντί Κουλέ».

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ματς με τριάδα στην άμυνα και 3-5-2, ξανά, με τον Νταμπράουσκας να βάζει από την αρχή τον Νέιρα, πίσω από τους Τοράλ και Ντίκο.

Ο Λιθουανός ήθελε επιθετικό τον ΟΦΗ και παραγωγικό μπροστά κάτι που φάνηκε μόλις στο 8ο λεπτό όταν ο Τοράλ έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ντίκο, ο οποίος πλάσαρε άουτ στη μεγάλη ευκαιρία του Ομίλου για να ανοίξει το σκορ.

Στην αντίπερα όχθη ο Βόλος δεν ήταν... Ατρόμητος και δεν κλεινόταν. Αντιθέτως έπαιζε μπροστά και ήθελε να κερδίσει μέτρα για να απειλήσει την εστία του Μανδά, αφήνοντας ταυτόχρονα κενούς χώρους πίσω για τον ΟΦΗ για να χτυπήσει στην κόντρα.

Ο ΟΦΗ για κάποιο διάστημα έχασε τον προσανατολισμό του στο παιχνίδι και υποχώρησε, αλλά στα τελευταία λεπτά ανέβηκε ξανά, πίεσε και έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, πάλι με τον Ντίκο. Συγκεκριμένα στο 45ο λεπτό ο Νέιρα τον έβγαλε τετ α τετ, αλλά δεν μπόρεσε και πάλι να νικήσει τον Κλέιμαν.

Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι ομάδες μπήκαν δυνατά, ο ρυθμός ήταν γρήγορος και ο ΟΦΗ βρήκε γκολ στο 59ο λεπτό με τον Λάρσον, αλλά μετά από έλεγχο του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ αφού ήταν σε αντικανονική θέση ο Νέιρα στην αρχή της φάσης.

Ο ΟΦΗ έψαχνε το γκολ, ανέβαζε την έντασή του, πατούσε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά έμοιαζε να παίζει... χωρίς φορ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο παίκτης να ολοκληρώσει την τελική ενέργεια και να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.

Ο Νταμπράουσκας έριξε στο ματς τον Γκερέρο αντί του μοιραίου Ντίκο, έβαλε και τον Περέα μήπως πάρει περισσότερα στη δημιουργία και ο χρόνος κυλούσε βαραίνοντας τα πόδια των γηπεδούχων λόγω του 0-0. Ο Βόλος από την άλλη έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία σε εξ επαφής κεφαλιά του Κούτσια που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο Λιθουανός τεχνικός τα έπαιξε όλα για όλα βάζοντας κι άλλον επιθετικό, τον Ντουρμισάι αντί του Πασαλίδη, ενώ έριξε στο ματς και τον Τσιλιανίδη αντί του Νέιρα.

Ο ΟΦΗ ήταν συνεχώς στην επίθεση, αλλά η ρημάδα η μπάλα δεν έμπαινε μέσα στις φάσεις που δημιούργησε και το 0-0 έγραψε την ιστορία του αγώνα. Ο Όμιλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο και να πάρει τα πάνω του βαθμολογικά, πληρώνοντας τις χαμένες ευκαιρίες που είχε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (82' Ντουρμισάι), Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76' Περέα), Μπαλογιάννης, Νέιρα (82' Τσιλιανίδης), Τοράλ, Ντίκο (76' Γκερέρο)

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεζκίδα (65' Σιέλης), Ντέλετιτς, Νοκέρτ (λ.τ. 36' Καρτάλης, 61' Ουές), Κούτσιας.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.